Peeengar!

Ja idag fick jag beslutet från csn, måste bara skicka in studieförsäkran så får jag pengar sen. Fan vad underbart det ska bli :) Sjukt underbart. Kanske jag kan börja leva också. Får typ en massa pengar nösta vecka. Fan vad kul, synd bara att jag inte får dom den här veckan för Clara fyller ju år på söndag. Men hon får väl vänta några dagar innan hon får present av mig. Men det gör nog inte så mycket. Idag ska jag stå för maten. Hehe. Blir nog korv och stuvade makaroner. Mamma och Pär ska på vinprovning. Igår träffade jag Ior och Malin, vi tog en fika å så. Synd att hon har flyttat till sthlm. Äh man får väl åka ner och hälsa på nångång med Ior :) Fick en bamsekram av dom igår iallafall. Måste sett ganska kul ut. :)

Fick brev från skolan idag, jag måste på evk möte. Blä för det. Hatar att gå på sånna möten. Men det blir lätt så när man är beronde av att skolka. Nä nu måste jag skärpa mig. Det är inte alla som får tid för att gå på evk möte efter bara en månad i skolan. Haha.Vad jag är värdelös.

Kanske blir det en Beck film idag. Kanske Ove Janssons eller vad det nu heter med Ingela. :) Vi får se vad som händer och sker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin