Ångest lådan.

Ja jag har faktiskt en ångest låda, men vad som ligger i den lådan tänker jag inte gå in på här. Men ibland brukar jag ta fram den och kika igenom den, gråta en skvätt och önska att allt vore annorlunda. Men just nu känns faktiskt allt jätte bra. Jag vet att jag aldrig mer kommer att prata med T igen och för en gångs skull så känns det bara så himla skönt. Känner att det är dags att gå vidare och jag vet att M kommer att hjälpa mig med det. Men jag måste berätta för han, att jag är super rädd. Men jag tror nog att han kommer att förstå.

Så idag har man inte gjort ett skit typ, kollade på en massa Gossip girl på dagen. Sen drog man ner på stan för att göra syn undersökningen för imorn ska vi ju på sån där handledar utbildning eller vad det heter, så att man kan börja övningsköra. För tro det eller ej, jag ska börja köra bil. Haha, kanske dags nu när man snart fyller 21 år. Jag kan ju inte vara rädd för det i hela mitt liv, nä nu jävlar ska jag börja övningsköra så att jag kanske kan ta det där satans körkortet. Men iallafall, sen lånade jag pengar av syrran och köpte cigg, tack och lov annars hade jag väl fått rå damp på en grävling eller nått. Sen drog jag hem och käkade och sen ringde M. Det kändes så himla underbart att höra hans röst. Saknar han otroligt mycket, men nu är det ju inte så himla långt kvar tills på lördag.

Nej nu ska jag faktiskt försöka få hem en film och sedan ska jag försöka sova för M ska ringa mig halv tio imorn på morgonen och väcka mig. Underbara och söta Marcus, du betyder en massa för mig.

/Amanda - Nu kan jag ärligt säga till dig, ha ett jävligt bra liv, tack och hej !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin