Are you lonesome tonight ?

Jag känner att jag är riktigt ensam just nu, sitter hemma helt jävla själv och har absolut inget att göra. Vill att Marcus ska ringa men han gör ju aldrig det. Känns som att det var år och dar sen vi pratade nu. Men egentligen så var det ju bara ungefär 24 timmar sen eller något sånt. Idag händer det inte mycket, ska bara slappa och ta det lugnt, kanske göra lite läxor om jag pallar. Hehe.

Igår var man med syrran och Tobias ut och åkte bil. Det började regna så Tobias blev överlycklig, han kunde ju sladda då. Haha, själv satt man i bak och önskade att man hade stannat hemma. Jag är ju så förbannat bilrädd, men vad gör det. Adrenalinet tackar man ju inte nej till, plus att Tobias är duktig på att kontrollera bilen. Så det var ju ganska så kul, körde upp till Ica Maxi en sväng och sladda, sen drog jag och syrran och pissade en bit längre bort. När vi sedan kommer tillbaka till dom andra så kommer det precis en pickis upp till parkeringen. Och den bara köttar runt där med världens brum, det måste ha varit en v10:a eller någe sånt, härligt lät den iallafall. Sen kom securitas och förstörde det roliga, så vi stack med en jävla fart. Sen åkte vi runt en massa och träffade folk och snackade.

Nu är det bara några dagar kvar, hoppas den här veckan går lika fort som förra. Iofs så vet jag ju varför den gick så snabbt. :D Men iallafall, jag orkar inte vänta längre, jag hatar att längta och att sakna såhär mycket. Fan vad jobbigt allt ska vara, varför måste du sitta där du sitter. Fan vad skönt att det snart är slut på den här längtan, snart är du nästan lika fri som jag. Hur underbart kommer inte det att bli då. <3

/Amanda - Take my hand, take my whole life too. For I can't help, falling in love with you <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin