Fyllot och miss world.

Jag bara älskar Caj Karlsson, hans texter är underbara. Min favorit är ju Fyllot och miss world. Super bra låt, som att sluta med napp, är också skit bra. Just nu sitter jag och lyssnar på han medans syrran gör en massa läxa. Eller hon tränar innan provet. Skit tråkigt. Jag kan varken plugga eller gå i skolan, hela jag är ur balans. Bara jag tänker på Marcus så stannar hjärtat nästan. Jag får allt svårare och svårare att sova. Nog för att jag alltid har haft svårt att sova, men nu är det verkligen extremt. Saknar M så att hjärtat nästan brister. Men nu är det inte alls långt kvar.

Känns så himla skönt att jag ska få träffa Fillan och Sandrah på fredag, saknar dom också en massa. Ska blir super skoj att träffa dom. :D Sen på lördag drar jag och Sandrah med Guzen till bolaget och handlar på oss en massa för typ vid två kommer M hem och då drar vi fort som satan till Marcus stuga. Fan vilken super kväll det kommer att bli, vi fyra med en massa alkohol. Jag måste bara försöka hålla mig nykter på fredagen, för jag vill ju inte vara bakis när jag åker upp till stugan dagen efter. Nä men allt borde gå bra, hoppas jag iallafall. FAN VAD JAG LÄNGTAR!

Marcus du är underbar, lämna aldrig min sida. Det jag känner för dig har jag inte gjort sen jag var kär i Tobias, och jag har bara varit kär en gång i hela mitt liv. Så det här är ganska stort och jag vill bara att du ska vara här och hålla om mig. Jag behöver dig och jag vill ha dig. Jag vill ge dig mitt liv och mitt hjärta och alla mina känslor. Det finns så mycket jag vill säga och berätta, men som jag inte vill säga på telefon. Men på lördag ska du få höra och bestämma hur du vill göra med allt. FAN VAD JAG SAKNAR DIG!

/Amanda - Den 25 oktober, det kommer att bli den bästa dagen i hela mitt liv <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin