Quorn, quorn och quorn.

Alla som inte har testat det borde faktiskt göra de. Jag tycker det är super gott. Jag har verkligen helt fastnat för det. Det är iallafall nån slags svamprodukt som man ska käka om man är vegetarian eller nått sånt. Men det smakar precis som vanligt kött ellt kykling eller ja vadfan som helst. Helt underbart är de.

Nyss så ringde Marcus mig, enbart för att påminna mig om att ringa till um, men jag hade för en gångs skull inte glömt bort det så jag hade redan ringt, men som vanligt så är det ju sån där förbaskad jävla telefonkö. :( Men jag ska försöka ringa snart igen . Måste ju veta !

Har haft en lektion idag, matte. Superkul. Imorn tänkte jag åka och simma igen och sen hem och käka och sedan kanske joina Krille och kolla på hockey, superkul det med. Sen så är det ju faktiskt FREDAG! Och jag får äntligen träffa mina supervänner, Sandrah och Felicia. Längtar som en riktig dåre, men då kan jag säga att längtan till lördagen är ganska stor den med. För då kommer ju Marcus till Söderfors, satan i gatan vad jag saknar han.

/Amanda - FYRA VECKOR KVAR! Längtan är stor, men lättnaden är ännu större. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin