Workout.

Ja jag försöker verkligen nu. Jag både tränar på min crosstrainer och simmar. Funderar på om jag ska börja gå på kvällspromenader också, men det är ju så förbaskat tråkigt att gå själv. Kanske man borde tvinga med sig syrran eller någon. Sitter iallafall just nu och käkar sallad, mums. Har varit i skolan idag, hade en lektion 9.30 - 10.00, sen slutade jag och nästa lektion börjar halv tre. Så jag har varit hemma undertiden. Vad skulle jag annars gjort, lodat på stan, näe låter inte så lockande precis. Ska snart diska alla kastruller och sedan ska jag ta två bussen till skolan. Ska ha matte, det är iallafall superkul. :D

Snart är det helg och jag får träffa Fillan, Sandrah och såklart Marcus. Hur underbart är inte det då. Han har en 24 timmars permis på lördag, så det blir bara till att mysa hela den dagen. Men på fredag ska jag ju självklart leka med Sandrah och Fillan. Kanske syrran hänkar på till Söderfors också, det vet man ju aldrig. Men hon har blivit så tråkig nu förtiden så hon sitter ju praktiskt taget fast i Tobias arsel. Hahaha! Men vill hon ha det på det viset så får hon väl ha det. Så länge hon är lycklig och nöjd så blir jag glad med.

Har funderat en massa dom här senaste dagarna. Det kanske var bra att min väska försvann på cruisingen. För då fick jag ju lov att byta nr som jag så länge har velat göra. För nu när jag har bytt nr så finns det ju en viss person som inte kan ringa mig och det känns faktiskt helt okej. Kanske jag kan gå vidare och glömma nu, det vore ju dags om man säger så. Jag kan ju inte sitta och älta samma saker år ut och år in. Jag får helt enkelt finna mig i att du har ditt eget liv och jag har mitt. Synd bara att jag inte fick ge ett sista farväl. Men det kanske är lika bra att vi inte hann det, för jag hade nog aldrig klarat av att säga hej då till den person som jag har älskat mest i hela världen. Men nu är det som det är och jag hoppas att jag kommer att älska Marcus lika mycket.

/Amanda - Varför måste tiden gå så sakta när man vill att den bara ska flyga förbi?


Kommentarer
Postat av: T

Man måste glömma för att kunna gå vidare. Det kommer du att göra med tiden, fast de har tagit flera år nu.. Men ge de en tid till så kommer de bli bra. Lev i nuet med Markus. Och se vad som händer :) Jag vet att du kommer att lyckas!/Piff Puff ;)

2008-10-07 @ 16:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin