Nu är jag hemma.

Eller jag kom hem för ett tag sen, men som vanligt så hade datorn fuckat upp sig och inget funka. Så det tog ett tag, sen så har jag bara suttit och pillat lite med alla koder och skit och försökt en massa med designen. Usch och fy och blä, det är en hel djungel att hålla på med. Nä men nu tänkte jag läsa lite bloggar sen försöka sova. :) Filmen vi såg vad skit bra, den tycker jag att ni ska se.

Kan ju även avsluta med att jag tycker det är så himla löjligt att sitta och skriva i sin blogg att folk dissar en hit och dit och att man bara hör av sig när dom andra inte vill eller bråkar. För jag lovar dig lilla vän, världen kretsar inte kring dig. Kanske är det så att jag nu har börjat märka av skillnaden på ålder, kanske är jag mognare eller så kanske vi bara har glidit ifrån varandra. Men skyll för fan inte allt på mig! Med det så vill jag säga godnatt!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Din blogg är lustig (inte innehållet) men jag kan vara titta på den i firefox webbläsaren, annars så hänger sig hela skiten xD (datorn alltså). Förjävla konstigt ^^btw, hur gick det med ramarna?

2009-01-29 @ 09:41:51
URL: http://januarychild.blogg.se/
Postat av: Anonym

jo du får vara med vilken du vill , men varför lägger sig dom i då

? jo men hör asv dig när du har tid och leka med mig då..

2009-01-29 @ 12:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin