Sova gör susen.

Ja nu har jag sovit lite och käkat lite mat, nu har man energin tillbaka. Iallafall en stund, nu kanske man borde tänka på att komma iväg med bussen till Gävle. Egentligen har jag ingen som helst lust att åka dit, men jag måste. Jag behöver hämta en massa kläder och andra saker. Men egentligen så orkar jag inte, jag ska ju ändå tillbaka hit imorn. I morgon kommer Marcus hit och jag försöker tjata lite på syrran att vi kan åka hem till henne och spela och dricka lite. Marcus har ju aldrig fått vara med, för han måste åka hem så tidigt. Så jag hoppas verkligen att hon och Per stannar i Söderfors och att Smedäng kommer dit också. :)

Jag har kommit fram till att min blogg är så otroligt tråkig, men jag vet ju inte liksom vad folk vill läsa. Så om det är någon som läser min blogg och känner att, det där vill jag veta, fråga gärna. Jag ska försöka svara så gott jag bara kan. Ska sätta mig ner och försöka mig på min design på bloggen också, så den blir lite roligare. :) Antar att Sofie kommer att få hjälpa mig lite. För jag kan inte ett skvatt , men det är ju bara att läsa och lära sig. Nej nu ska jag packa och kolla busstider, ska försöka låna mammas dator så jag uppdaterar senare.

/Amanda - 26/10 - 08, snart tre månader hjärtat. <3

Kommentarer
Postat av: t

gud så fin blogg :)http://ttheres.blogg.se

2009-01-16 @ 17:37:13
URL: http://ttheres.blogg.se/
Postat av: Stefanie

Jätte fin blogg.

Ha en fortsatt bra kväll!

/ www.stefhunny.blogg.se

2009-01-16 @ 20:00:31
URL: http://stefhunny.blogg.se/
Postat av: silvia

lycka till med designene men tyckte om den lila färgen ;)

2009-01-16 @ 22:02:18
URL: http://lillakycklingen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Saknar du inte den gamla goda tiden, man hade alltid nåt för sig.. umgicks med allt o alla... alla va bara vänner.. tills killar blev viktiga i sitt liv.. vissa gånger viktigare än vänner..

2009-01-16 @ 22:48:39
Postat av: Cristin

BESÖK MIN BLOGG OCH PRENUMERERA PÅ BLOGLOVIN.COM . SEXIGASTE BIKINI OCH SNYGGASTE VÄSKOR FRÅN MISCHA BARTON! DU GÖR DIG SJÄLV EN TJÄNST.

ccristin.blogg.se

2009-01-17 @ 01:54:03
URL: http://ccristin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin