Ström avbrott.

Ja det hade vi för ett tag sen, tack för att ni sa något innan liksom. Ganska läskigt när hela skiten bara slocknar, hela den lilla skit hålan jag bor i blev svart. Och jag som är så himla mörkrädd. Det var riktigt läskigt. Jag tänkte att jag skulle passa på att gå och lägga mig medans, men jag hade ju ingen lampa att ha tänd medans (jag sover alltid med minst en lampa tänd) så jag satte mig i pappas rum och väntade. Men sen tog jag hans ficklampa och satt mig i mitt rum och gjorde lite matte uppgifter. Men till slut så kom elen tillbaka och nu sitter jag här.

Har haft Matematik B idag, lektionen började kl fem och håller på till kvart i åtta, men jag gick faktiskt tidigare. Får ingen ro av att sitta och lösa en massa uppgifter i ett klassrum. Och bara för att tillägga så får man faktiskt gå tidigare om man vill det. Och jag gick bara typ 45 minuter innan lektionen slutade. Sen gick jag och mötte upp Teglis och gick sedan till Brorsans som vanligt. Käkade där och väntade tills klockan blev tio sen tog jag och Mikkan bussen hem. Pratade med Marcus hela resan hem. Jag har iallafall fått låna pengar av han till min studieskuld nu, men jag mår riktigt dåligt över det. :/ Hade jag vetat att det låg till såhär så hade jag aldrig lånat pengarna. Men tack så mycket älskling för att du ställer upp på mig. Jag tycker om dig oerhört mycket.

Kan även tillägga att min far har fyllt år idag (den 26) och att jag och Marcus har varit tillsammans i 3 månader. Men det känns verkligen som en evighet, men det känns riktigt bra iallafall och jag vet att vi kommer att klara av det här. Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på en film och sedan sova, ska upp nio imorn. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Elin W

Kul att det går bra för er, hihi. :)

2009-01-27 @ 11:53:26
URL: http://tomoholic.blogg.se/
Postat av: Anonym

bajskorv

2009-01-27 @ 14:47:34
URL: http://rosamaliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin