GOOD MORNING SUNSHINES

Jag är en riktig sömntuta, men jag var uppe så sent i natt att jag såg när det började ljusna liksom. Jag är ganska dum jag vet, måste försöka vända om dygnen. Ska iallafall lägga mig tidigt ikväll. Snart ska jag ner och käka lite kinamat, min låtsaspappa är på väg och ska köpa hem, mums.

Igår åkte jag till systeryster och Tobias, jag kom halvvägs då dom dom ringde och sa åt mig att hoppa av bussen. Sen kom dom och hämtade upp mig för att vi skulle åka till Ikea, även Gabriella var med i bilen. Så vi åkte till Valbo och traskade runt på Ikea, Tobias köpte lite smått och gott men även en helfigursspegel. Skönt, så att man äntligen kan se hur man ser ut när man är där. Sen efter det så gick vi runt lite inne på köpis och kollade på allt och alla och skrattade och hade kul.

Sen åkte vi hem och beställde
mat på Pizza House, blev en kebabrulle för mig och Gabriella och pizza för dom andra. Sen kikade vi på TVD för dom hade inte sett dom två sista avsnitten. Det är ju så spännande nu när dom har hittat Vicky död och Stefan har börjat druckit människoblod, han blir så himla vidrig. Nä men sen åkte vi ut och åkte bil, träffade en massa folk och även så kom Kristoffer ner på stan. Det var skoj, har ju inte sett eller träffat han på evigheter, så jag åkte ett tag med han också. Träffade även Theo också, det var kul. Sen så vart det hemgång och jag messade lite med en person som bestämde sig för att somna mitt i. Haha.


 

Från förra året när vi var på rally, superskoj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin