HEJ MR DISCIPLIN, FLYTTA TILLBAKA IN I MIN KROPP


Sådär ja, nu har jag precis
skottat lite snö här utanför. Tänkte att man kunde vara lite snäll mot mamma och låtsasfarsan. Det händer ju inte särskilt ofta, kanske borde försöka städa idag också, om jag orkar. Kan ju göra sån där före och efter bild så att ni får se hur skitigt det egentligen är här. Fast iofs så är det väl mest kläder som ligger lite överallt, jag har så mycket kläder att jag inte vet vad jag ska göra av allt.

Tänkte dra mig ner för att träna i en halvtimme på crosstrainern och sedan hoppa in i duschen för att efter det få träffa söt. Han kommer nog hit och joinar mig på en cigg efter jobbet. Han är så duktig som jobbar och står i och så har vi mig som knappt klarar av att gå till skolan. Vad hände med all disciplin, konstigt att jag klarar av att träna och gå ner i vikt och kämpa med det, medans jag inte ens kan ta mig upp på mornarna. Jag måste göra någonting åt det här innan ångesten riktigt käkar upp mig.

Nej nu ska det tränas,
för ner i vikt ska jag iallafall och jag vet att jag kan om jag bara försöker. Det känns så himla bra att jag har tagit tag i träningen och slutat med alla onyttigheter. Jag har verkligen saknat det, att liksom träna tills man nästan svimmar och sedan duscha och dagen efter få sån där härlig träningsvärk. Idag tror jag fan att jag ska slänga in en dagens, nej veckans diss. Haha, så stay tuned.

 

 

 

 

Fan vad jag är seriös, or not, men vem orkar vara det när man är sjuk liksom. Ska iallafall bli superkul att få träffa söt idag igen, hade bjudit hem han men vill inte att han ska se mitt rum när det ser ut såhär. En annan dag får det bli, när allt ser okej ut. Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin