JAG SER UT SOM EN KNARKARE

Det här med måndagar är inte riktigt min starka sida, jag gillar dom helt enkelt inte. Speciellt inte den här veckan, då man fortfarande är sjuk. Idag ser jag till och med sjuk ut, mitt öga har svullnat upp, ser ut ungefär som att jag har knarkat i 40år. Men snart blir det duschen och göra sig lite fräsch, funderar starkt på om man skulle ringa Thomas och hitta på något idag.

Igår iallafall så följde jag med syrran och Tobias till Ikea, dom köpte lite fler tavlor och ett nytt täcke och påslakan. Ett jäättestort täcke, sånt där som man har till en dubbelsäng. Hehe. Sen så när vi hade betalat så ville dom ha pizzaslice som man kan köpa där efter kassorna. Så dom köpte det och jag köpte en korv och en glass, mums. Sen gick vi och mötte Thomas för han var inne på köpis.

Sen åkte vi hem till Tobias och
dom gjorde i ordning sig och jag umgicks med Thomas. Sen när dom kom hem igen så kikade vi på 2 filmer så klockan blev jättesent, vi skrattade hur mycket som helst och hade superkul. Jag fick skjuts hem av Thomas så det var ju snällt, för jag hann ju inte med bussen. Vi pratade en massa och vissa saker var bra och andra mindre bra. Nä men han är supersnäll iallafall.

Så nu blir det till att duscha lite så att man känner sig som en människa igen, mnen idag blir det inge smink, inte med det här ögat. Vill ju inte förvärra saker och ting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin