DU KALLAS FÖR PUH, MEN DU ÄR FAN SKABBIGARE ÄN EN GRISJag är så less, så fruktansvärt less. Jag
försöker liksom få allt att funka, men jag har en pojkvän som inte riktigt bryr sig. Han snackar och träffar en massa tjejer bakom min rygg. Han låter dom där fula äckliga brudarna kalla mig för idiot och att jag är dum i huvudet. Fast vet ni en sak, det är ju mig han är tillsammans med, så han väljer ju tydligen mig framför er. Ni är bara avundsjuka för att ni inte är lika bra som mig och för att Robert är min. Fast snart så orkar jag inte med det här längre, om han fortsätter såhär så kan det lika gärna vara slut. Varför ska jag hela tiden kämpa och han alltid gå bakom min rygg.

Ingenting är lätt och varje beslut man tar är svårt. Jag måste prata med någon om det här, få folk att förstå att jag faktiskt har rätt. Jag har inget gjort något fel och jag sitter definitivt inte och skriver sånt som han skriver, till folk. Jag vet vad dom flesta kommer att tänka nu, varför gör du inte bara slut. Ja kanske för att jag tycker om han och för att när det verkligen är bra så är det bra också. Synd bara att alla dom där fettokissarna ska komma och förstöra. Han tycker själv att dom ser ut som stryk och att han hatar att se på dom för att dom är feta. Men min pojkvän har svårt att säga till folk att han inte vill prata med dom. Han förnekar och ljuger istället, han tycker det funkar bättre.

Han sitter och lovar mig dyrt och heligt att han inte har gjort vissa saker, men ändå så finns det svart på vitt. Alla hans msn konversationer sparas och så fort jag påpekar saker och ting så raderar han dom. Samma sak på telefonen. Men jag är inte dum och jag vet vad som försigår, jag är inte lika dumma som alla dom andra brudarna. Allt kommer att komma tillbaka och det straffa sig självt. Jag tycker bara att det är så jävla skönt att veta att han valde mig iställer för dig. Hahahahaha!

Han säger att jag är svartsjuk och att jag inte får umgås med mina vänner. Jag får varken ha tjej eller killkompisar. Jag får inte festa och ha roligt utan jag måste sitta hemma med honom hela tiden. Han sitter och säger att han ska göra slut och att allt är dåligt och inte känns något bra. Ändå så gör han aldrig slag i saken och i slutändan så är vi fortfarande tillsammans. Jag tycker om Robert men jag är trött på att alltid bli sårad, ikväll ska han få förklara sig. Jag hoppas bara att han den här gången inte höjer rösten och blir elak.

Nej, nu ska jag vänta på syrran sen blir det Laguna Beach maraton. Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin