Jag älskar dig nu och för evigt min prins

Tänkte passa på att skriva ett inlägg tillägnat till den bästa jag har, min pojkvän. Min kärlek till han är verkligen enorm. Har aldrig förut känt såhär starkt för någon förut, aldrig varit såhär kär. Har inte jag träffat han på ett tag så pirrar det i hela kroppen när jag ser han igen.

Jag kan inte sluta titta på han, han är så otroligt vacker i mina ögon. Jag känner att vi verkligen är själsfränder, vi är som gjorda för varandra. Han gör mig så otroligt glad och han får mig att skratta, det jag tycker är viktigast i ett förhållande. Han är verkligen underbar.

Han säger alltid snälla och söta saker till mig. Som idag när han sa att det var gulligt när jag sa att jag mådde illa, enbart för att det tillhör graviditeten. Han kan säga att jag har söta fingrar, mun, näsa eller att jag är vacker när jag är nyvaken. Det finns ingen bättre pojkvän i hela världen.

Han kommer att bli den bästa pappan också, det vet jag med säkerhet. Han är så himla mysig och gullig mot mig nu när jag är gravid. Han tar hand om mig och smeker och pratar med magen hela tiden. Han planerar och kommer med en massa förslag. Han hjälper till och underlättar för mig, han är helt awesome. Att förlova mig med Robert och att skaffa barn med han är nog dom bästa besluten jag har gjort i mitt liv.

Jag kommer aldrig att lämna han eller gå min väg. Jag kommer att älska han för alltid. Jag kan inte ha det bättre och jag kan inte vara lyckligare än vad jag är med honom. Jag värdesätter han otroligt mycket och jag hoppas att han älskar mig lika mycket.


Jag älskar dig Robert Voxström, nu och för evigt.


Kommentarer
Postat av: Alexandra Kjellman

Åh, fint!

2011-10-17 @ 19:44:54
URL: http://alexandrakjellman.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin