Klart man blir orolig, men ett positivt svar iallafall

Nu sitter jag hemma hos mamma i Sätra, skönt att kunna vara här när älsklingen jobbar eftermiddag. Blir ju så långrtråkigt annars. Mamma har bjudit på lite käk och nu sitter vi alla i soffan och myser. Snart kommer syrran hit för att hämta lite post, ska bli skoj att träffa henne också.

I morse var jag och hjärtat hos bm klockan åtta, fastande sedan tio igår. Skulle göra ett test för att kolla om jag har graviditetsdiabetes. Började med att jag fick göra ett stick i fingret och kolla blodsockret och seddan dricka 2 glas med sockervatten, det var riktigt vidrigt lär jag säga. Sen fck jag sitta och vänta i 2 timmar och sen blev det ett till stick i fingret. Jag blev överlycklig när hon sa att jag inte har någon diabetes, men då börjar oron för vad det kan vara för annat fel.

Nej inte läge att oroa sig i onödan, ska
till bm på fredag igen och sen blir det ett till ultraljud nästa vecka. Nu går det fort i svängarna och ibland känns det som att jag inte hinner med. Mest av allt så vill jag bara att allt ska vara bra med bebisen, det är huvudsaken. Nej nu ska jag läsa lite bok och leta efter bebissaker på internet.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hoppas att du och bebis mår bra och att ni fortsätter må bra :) Kramar

2011-11-01 @ 17:00:47
URL: http://kallstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin