Årjäng. :)

Nu är jag i Årjäng, kom hit igår. Är hemma hos min bror. Har spelat en massa tv spel och spelat kort. Och även druckit vin både idag och igår. Blir säkert imorn också. Och på fredag bär det av till norge och gå på nöjesfält. Tusenfryd heter det stället. Fyfan vad kul. Har även pratat med Malin idag om våran lilla roadtrip till Göteborg. Åker antagligen den 23 juli. Eller runt det datumet. Ska planera mer sen när jag kommer hem. Längtar som fasen. Hehe. Nä nu kanske man borde gå och vara social. Syrran och brorsans mamma och hennes karl är här. Woho, eller inte. Haha! Nä men hej då. :P

Tänker så att det knakar, vet inte riktigt hur jag ska göra. Allt känns så himla komplicerat just nu. Men det är väl som vanligt. Mitt liv är rörigt, har alltid varit och kommer alltid att vara. Skulle behöva någon att prata med just nu, men finns ingen jag kan berätta allt för. Too deep.

//
Amanda - Life is a Bitch, then you die.

Failure!

Misslyckat jävla skit. Allt bara fuckar sig när jag ska göra nått. Är det inte det ena så är det de andra. Och inte orkar jag skriva vad jag har gjort heller den senaste tiden. För egentligen, vem bryr sig. Nä nu får det vara som det är. Imorn/idag åker jag iallafall till min bror i Årjäng. Ska vara där ända tills på lördag. Känns som att jag inte vill åka, men ändå så vill jag det hemskt gärna. Vet ingenting just nu känns det som. Och i lördags så var det den där efterlängtade båtfesten, men den sög ju röv. Haha! Men det berodde nog mest på vädret, det regnade hela dagen. Men jag hade iallafall kul, lite efterfest hemma hos Patrik. Och köksbordet lär jag ju aldrig glömma. Eller allt annat som hände. Kanske man borde sova lite. Ska ju trots allt upp tidigt imorn, duscha och packa allt skit. Men jag kan bara inte sova. Mår ständigt dåligt. Blä för mitt liv just nu.

Önskar att du kunde sluta kretsa runt i min hjärna. Bara försvinna, poff! Men det är ju baar önsketänkade. För när jag väl tänker efter ordentligt så vill jag inte att du ska försvinna. Men vi glider ifrån varandra. Det är nog livets gång. Shit happens, all the time.

Nä nu ska jag ta fingrarna ur arslet och göra något åt det här. Life is a bitch, then you die .

Long time, no see.

Det var ett tag sen jag skrev här. Och jag ska vara kortfattad, för imorn ska jag skriva mer om vad jag har har gjort den senaste tiden. Måste bara få säga att jag är äcklad, grymt jävla äcklad. Men sånt är livet och det finns inte så mycket jag kan göra åt. Men ändå på nått konstigt sätt så tar det emot. Känns som att jag bryr mig fast ändå inte. Tänk om allt blir förändrat nu. Inte om jag får bestämma.

Jag vet att jag står inför mitt största val här i livet. Vet att jag måste välja. Och att jag aldrig mer kan ändra på det jag väljer. Men jag vet inte vad jag ska göra, jag vet vilket val som är bäst. Men jag vet också vilket val jag vill välja. It's so damn hard. Tiden får bestämma. Men jag måste välja för att kunna gå vidare med mitt liv.

Aja, godnatt gott folk. Nu ska jag sova för om några timmar ska jag gå upp och äta min efterlängtade sallad som jag har käkat typ hela veckan. Haha, men som sagt, det kostar att ligga på topp.

RSS 2.0


bloglovin bloglovin