Tvätt.

Ja idag har jag varit duktig och tvättat kläder. För första gången i mitt liv. Bortskämda snorunge. Haha. Sen så var jag ner på stan. Satte in pengarna på kontot. Vart lite missöden. Men skit samma. Köpte lite midsommar kläder. I love it. Nä nu ska jag plocka ur tvätten ut tvättmaskin och slänga in smutstvätt. Bye!

Lovestory.

My heart cries out to you, you must forgive me. I've been dancing in the dark, and searching for a spark, a fire still burning. I believe we'll make it through, if you stand by me. We can weather any storm, and keep each other warm, as long as there's love.

Never enough love .

Cpruska!

Vilken jävla människa du är. Skyller allt på mig. Som att det är jag som alltid hittar på en massa falska anledningar och bara är med han hela tiden. Glöm det bruden. Ta reda på sanningen innan du säger något, för det verkar som att du har jävligt svårt att skilja på verklighet och fantasi. Fast egentligen så bryr jag mig inte. Jag klarar mig utan dig. And thats it.

Ge mig ett liv värt att leva.

Orka bry sig.

Vilken jäkla dag. Kom hem fyra i natt, somnade sex och gick upp kvart i tio. Ingen frukost fanns det. Sen så var det bara att sätta sig i bilen och åka till gävle. Först åkte vi till skutskär och tvättade bilden, sen till gävle och bilprovningen och besikta bilen. Gick typ sådär. Får köra med den i en månad iallafall. Vi satte på dragkrog på bilen igår så att vi kan köra husvagn i helgen. Sen kom jag hem hit till mamma. Känns som att jag inte har varit här på evigheter. Somnade nästan på en gång när jag kom hem. Gjorde i ordning en sallad, sen somna. Haha! Sen har jag väl suttit här och pratat med mamma. Igår var jag i verkstaden från klockan två på dagen till klockan två på natten. :) Det är liksom tolv timmar. Fyfan, fick iallafall moppen klar. Slet som en oxe med den igår. Men nu går den som en pärla. Kul. Imorn blir det en fullspäckad dag. Mycket jag måste göra innan jag åker på torsdag. Så nu måste jag sova hade jag tänkt. Godnatt.

 Panikångest, det är vad jag har. Svårt att andas. Vet inte riktigt om det är sant eller inte. Vet inte om jag riktigt vågar ta steget. Steget mot friheten men ändå mot ångesten. Önskar jag visste vad jag skulle göra.

Go and fuck yourself.

Jag ska skriva om kameler. Enbart bara för att Vessla my man säger att jag ska skriva om det. Han är faktiskt STEN COOL! Just ja, det var ju kameler jag skulle skriva om inte Vessla. Haha! En kamel har två pucklar. Sen så vet jag inte så mycket mer om kameler. Antar bara att jag är väldigt trött. :) Har inte gått och lagt mig än. Sitter och pratar i telefonen med Vessla my MAN! Har pratat med han i över två timmar. :) Satt först hemma hos ... ja precis just han. Sen somna han, han var lite sjuk. Så då gick jag hem. Före innan jag var hem till ... så var jag hemma hos Magnus & Päivi. Drack lite vin. Hehe. Imorn bär det av till Sundsvall. För på lördag är det crousing. Och jag har ingen mobil laddare med mig. Hur ska detta gå. Jag som håller på att prata slut på mitt batteri nu. Aja, nu ska jag vara lite social med Vessla my MAN!!!!!!!!! Godnatt!


Finally!

Ja äntligen åker vi till min bror i Årjäng. Ungefär klockan fem idag så åker vi. Det ska bli hur kul som helst jue :) Längtar som fan tills vi träffas. Dom som åker dit är jag, pappa, clara, bettan, fia, veronica, louise och philip. Ska ju bli hur kul som helst ju. Ut på krogen och grejer. Fyfan vad kul det ska bli. Jippie. Igår åkte jag in till gävle för att träffa syrran. Gick med henne på stan ett tag, sen skymtade jag Han, då vart det till att springa efter och säga hej. Pratade lite och tog en cigg. Sen gick jag till syrran igen. Och i onsdags , magic is in the air.

Ja i onsdags fick jag träffa Han. Det var ju hur underbart som helst. Känns faktiskt som att jag kan gå vidare nu. För vi har pratat om allt. Kändes så himla underbart. Och jag skiter fullständigt i om alla hatar dig eller tycker illa om dig. Jag vet iallafall vad jag tycker och det är väl det som räknas. Mitt liv och jag gör vad fan jag vill med det. Hoppas bara att det här funkar nu. Och att det inte blir en massa skit igen. Aja, tack för att du lät mig träffa dig. Men du och jag är oslagbara. Så är det bara. Thats it!

Nä nu blir det att sminka och packa lite för snart bär det av. Först till sala och käka mumsmat. Ha en bra helg alla för det ska jag ha :)

RSS 2.0


bloglovin bloglovin