Pinkelipink.

Nu är det fan inte långt kvar, snart ska jag få göra det jag har längtat efter så himla länge. Bara några timmar kvar. Sjukt nervös, pirrar som fan i magen. Men det ska nog gå bra ändå. Synd bara att jag har så svårt att sova. Är alldeles för nervös för det. Men jag vet att jag måste sova. Kan ju inte se ut som ett vrak imorn. Nej det går inte.

Har varit med becca en sväng idag, sen var jag upp till syrran och käkade mackisar och köttbullar. Stuvade va mackisarna också. Mums. Börjar bli hungrig nu. Men men. Sen drog jag hem. Så kollade jag och becca klart på shrek 2 och 3 :) Så jävla klockrena filmerna är. Sen drog becca hem och då har jag suttit vid datorn. Snacka om no life. Blir lätt så när man har fått internet på rummet. På torsdag eller fredag bär det av till Årjäng och träffa bror min. Ska bli hur kul som helst, vi som åker är jag, pappa, bettan och fia. Ville att veronica skulle följa med men hon kunde inte ta ledigt. Synd. Nä nu ska man kanske hoppa ner i sängen och försöka sova. Lättare sagt än gjort. Godnatt då.

Snälla låt allt bli bra imorn. Vill verkligen att det ska funka. Annars bryter jag ihop. Jag har höga förhoppningar. Krossa inte dom nu.

Från igår.

Det här inlägget ska egentligen blivit publicerat igår. Men lunar dampa loss som vanligt. Så jag skriver det här istället. Kom ihåg att det är från igår och inte idag.

Jag har gått och blivit hurtig. Jag och Angelica snarare. Hehe. Har varit ute och gått två ggr varje dag nu nästan. Och imorse gick vi en mil jag och Angelica. Fyfan vad underbart. Så nu är det tävling, kan jag lova. Den som kommer ner först till en viss vikt. Och jag har bestämmt att jag ska vinna. Så är det bara :) Hehe. Men men, nu är man i söderfors. Åker till Årjäng imorn, ska bort härifrån. Ska träffa min bror. Ska bli hur kul som helst. Det blir jag, pappa, fia och bettan. Hehe :) Skulle tagit husvagnen, men nu blir det inte så. Den får vi ta med nästa gång. Saknar Carro, men jag tror jag ska upp till sundsvall runt den 8-9 juni för då nångång är det crousing. Nice as hell.

Och äntligen har jag pratat med dig med. Känns skönt. Ska försöka planera in ett möte. Så vi kan träffas och prata lite. :) Känns skönt att du inte är sur. Hoppas bara att det kommer att kännas bra när jag träffar dig.

Nä nu ska jag dra ner på Ica och införskaffa lite cigg. Sen måste jag kolla upp lite bra mat som jag kan äta. Och just precis alldeles nu kom jag på att jag har glömt stavjävlarna hemma i Gävle. Skit också. Ähh jag får gå utan dom. Snart kommer ju Malin hit så jag ska försöka få henne att gå en mil med mig :) Hoppas jag lyckas. Aja, ha en bra dag.

Ior, Ingela, Angelica, Carro, Mikaela, Malin, Lisa, Malin, du, Steffy, Clara, Becca, Justine, Tobias, Fia, Veronica, Mamma, Pappa, ni gör mitt liv värt att leva. Tack för att ni finns. <3

Underfuckingbart!

Ja snart så, Så ska jag äntligen få träffa dig. :) Hoppas att det går bra och att vi kanske kan lösa allt. Drömmer om dig jämt. Nästa vecka då jävlar. Aja, just nu är jag i söderfors. Ska snart träffa Malin, ska försöka få henne att gå en mil med mig. Har redan gått det imorse med Angelica. Hehe:) Hur skönt som helst var de. Vi har blivit riktigt hurtiga hon och jag. Nä nu ska jag ner på Ica och köpa ett paket cancerpinnar. Ha en bra dag. Bye.

RSS 2.0


bloglovin bloglovin