JAG ÄR FÖRBANNAD!

Fy fan för människor som dig. Du visste ju redan enda från början, då kunde du ha sagt nått. Men näe, dagen innan. Jävla idiot. Jag är så förbannad att jag ser fan rött. Hade du varit här hade jag klöst ögonen ur dig. Vilken tur att du är 4.5 mil ifrån mig. Nej nu tänker jag inte skriva nått mer för jag är så arg så det kommer att bli otrevligt om jag fortsätter. Hejdå.

/Amanda - Jag ställer upp för dig, men för dig så existerar jag inte ens.

Taking Lives.

Faktiskt ganska bra film. Lite seg kanske. Men det gör ingenting. Nu sitter jag hemma ensam som vanligt. Finns inget att göra och pappa är hemma hos Ellinor. Skit boooring. Aja, fest igår kan jag lova. En massa cider drack jag, typ 14 st. Ändå så vart jag inte så full. Jag som för en gångs skulle ville blir packeterad. Men det gick ju som det gick. Hade kul iallafall även fast kvällen slutade som den gjorde. Hade en liten böld i arslet också, eller en svans rättare sagt. Men det var trevligt med sällskapet. :) Hoppas det blir lika kul på torsdag. Hehe, nä nu ska man sova, upp imorn och träffa Alexander. Har saknat han dom här dagarna. Har ju inte träffat han sen i onsdags, eller jo en snabbis i torsdags. Nä nu är det väl ingen som orkar läsa det här ändå. Skit samma, en cigg sen hoppa ner i sängen. Godnatt.

/Amanda - Forever young, I want to be forever young.

Snigelhorn.

Vilket fult jävla namn. Hur fan kan man döpa nån till Horace Snigelhorn. Skit samma. Vem bryr sig liksom. Nu vill jag att det ska bli lördag. Eller att typ Ingela kommer och kidnappar mig. Skulle vara hur skönt som helst. Palla sitta hemma liksom. Jag kommer ju att ruttna snart. Uscha. Nä nu kanske man skulle ta och gå ut och röka.

/Amanda - Skoltrött, näe. Livstrött, ja.

Chocktillstånd.

Ja jag är nog fortfarande i chocktillstånd. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Allting är upp och ner. Och nu när jag behöver alla som mest så är det ingen som finns för mig. Vart tog ni vägen? Inte ens min familj ställer upp. I't may come to an end. You never know. Palla den här skiten. Jag vill bort, jag vill inte ens vara hemma. Jag vill gå till skolan !

Sorry.

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late

RSS 2.0


bloglovin bloglovin