Curly Sue.

Takidas nya låt. Hur underbar som helst. Och imorn ska jag äntligen få se och höra dom spela. Fyfan vad jag har längtat efter det här. :) Och jag ska få vara med mina underbara vänner. Jag har massor att göra imorn innan. Jag blir tokig, är stressad som fan. Vill bara sova men det får jag inte göra riktigt än. Jobbigt. Nej nu ska jag fortsätta städa.

/Amanda - Kan nästan inte förstå att det är sant. Jag ska få se TAKIDA!

Provvecka.

It fucking sucks. Har sovit så dåligt dom här dagarna att jag snart inte orkar hålla upp ögonen. Har prov klockan ett men jag kan inte ett skit, och jag orkar inte plugga heller. Jag somnar bara hela tiden. Skit drygt. usch, sen imorn så har jag två prov så jag måste ju plugga hela jävla dagen idag. Men sen är det över och då ska jag sova. Kan jag lova :) Nej jag måste städa, för sen på torsdag så ska jag med Ingela till barnmorskan, sen ska jag möta Alexander. Sen fixa bolaget, sen hem och duscha och göra i ordning mig. Sen dra till ingela, sen är det TAKIDA! Hur jävla kul som helst. Och jag ska få vara med mina älsklingsvänner Alexander, Ingela och Ior. Helt underbart. Nä nu ska jag försöka plugga lite. :)

/Amanda - Don't you see that you are the one for me?

Takida.

Jag längtar som fan nu. Den 25 då jävlar. Då blir det party kan jag lova, med mina sötnötar. :) Uscha, hade prov idag. Samhäll. Gick väl sådär, hoppas jag får godkännt iallafall. Skulle vaar kul. Imorn/idag har jag fysik, det kommer jag aldrig att fixa. Skit samma. Nä nu ska jag göra som Alexander, sova.

Det spelar ingen roll vad alla säger. Jag är och kommer alltid att vara vän med Alexander (Akke) . Han är hur underbar och snäll. Och han är bland dom få som orkar med mig. Vi är exakt lika dum i huvudet båda två också. Kanske det är därför vi passar så bra ihop. Alltså som vänner. Aja, han är guldvärd och alla borde ha en vän som han.

/Amanda - Ingela = Cooooolaste brudarna i stan ^^

Sthlm.

Ja i fredags åkte jag till Sthlm med syrran och hennes barn. Vi va på inspelningen av världens barn galan. Det var helt fantastiskt. Det skulle jag vilja göra om. Kanske man får biljetter till Melodifestivalen, skulle vara ganska nice. Men iallafall så fick jag se Magnus Uggla live och Jill Johnson. Eller vad hon nu heter, och en massa andra. Det var skit häftigt. Men iallafall, igår åkte vi hem ifrån Sthlm, hamnade i Söderfors. Syrran och Nina åkte till Uppsala, dom hade lånat lägenhet där, så jag vart fast med hunden :)

Haft det hur lungt och skönt som helst. Tills kusinen kom typ runt två i natt. Ville att jag skulle följa med på fest, så medans jag gjorde i ordning mig satt hon och dumma sig på min msn. Haha. Aja, sen gick  vi dit, till festen. Men alla hade dragit så det var bara att gå hem med MIkkan för hon var aspackad. Fick låna en cykel av pontus så att jag kunde cykla hem, det var snällt av honom :) Sen kom jag i säng runt fyra. Sen upp igen tidigt för att gå ut med Alfred för han satt och gnällde.

Så nu är jag skit trött. Har en massa plugga jag måste göra, för provveckan börjar på Torsdag. It fucking sucks. Kommer att gå skit dåligt för mig. Nä nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på att syster yster kommer hem. Ha en bra dag.

/Amanda - Hur nöjd som helst att vara svarthårig. :P

Ensamheten är värst.

Att vara ensam är ju bara så himla jobbigt. Hatar att vara ensam, att sitta ensam uppe på nätterna. Att försöka få ner mina känslor i ord. Vet inte riktigt hur jag ska skriva. Försöker iallafall. Tomt, allting är en enda stor tomhet. Känns ju skit fånigt men det är ju så det är. Har kompis abstinens också. Haha. Saknar mina vänner så fort jag inte är med dom. Längtar som sjutton till den 25 oktober. Då är äntligen provveckan slut och jag får träffa en massa underbara människor. Sen är det ju lov. Det känns faktiskt lite bättre i min värld nu. Men önskar fortfarande att vissa saker kunde vara annorlunda. Nej, fan jag kan ju inte sitta här hela nätterna. Godnatt!

/Amanda - Påväg till en bättre framtid.

Ensam i världen.

När resten av världen hatar,
Är jag den som förlåter.

När resten av världen hör alla lögner,
Är jag den som blundar för dess ord.

När resten av världen kämpar för att överleva,
Är jag den som vill dö.


Kan vi inte trösta varann?

Jag hade fått ansvaret över ditt hjärta
Höll det stadigt i mina händer, hade kontroll över allt
Våra munnar log och våra händer värmde varann
Men jag snubblade
Ditt hjärta föll ur mina händer och krossades på stengolvet
Jag råkade trampa på spillrorna, nu är jag lika sårad som du

Kan vi inte trösta varann?

Blond, long gone.

Nu är jag inte blond längre. Helt underbart, jag fattar inte hur jag kumde vara blond. Ser helt annorlunda ut. Helt underbart. Nä nu ska jag sova så att jag orkar upp imorn. Skicka inge mess till mig för mitt kort funkar inte. Jag får ändå inte era mess. Hehe. Skit comviq. :P Godnatt.

RSS 2.0


bloglovin bloglovin