PENGAR!

Fick precis reda på att jag får mina pengar på torsdag, fyfan vad underbart! Nu är jag inte fattig längre och jag slipper leva på andra. Tack å lov. Nä nu sova.

Brynäs IF.

Ja på torsdag är det premiär. Gud vad jag längtar. Och imorn/idag har jag evkmöte. Fuck vad trist. Tur iallafall att jag har nått att längta till. Ska gå med en massa folk, det blir jag, tobias, syrran, hennes kompis, martin, tobbes bröder, rydell, sen var det nå fler jag inte kommer på nu. Men kul ska det bli. Och snart klipper jag mig också. Å färgar håret. weeei! Äntligen. Synd bara att det kostar så mycket. Och jag som inte får nå pengar. Blä. Aja, nu blir det natt cigg sen sängen.

Kommer du att tycka om mig mer nu? Eller är jag lika värdelös som vanligt!

Kan inte, vill inte, orkar inte.

Usch fyfan vad allt känns så himla svårt just nu. Vill verkligen men jag kan inte. Fan jag måste börja skärpa mig. Jag kan inte fortsätta såhär. Så nu jävlar ska jag verkligen försöka. Ska skita i vad alla tycker och bara tänka på mig själv för en gångs skull. Godnatt!

Peeengar!

Ja idag fick jag beslutet från csn, måste bara skicka in studieförsäkran så får jag pengar sen. Fan vad underbart det ska bli :) Sjukt underbart. Kanske jag kan börja leva också. Får typ en massa pengar nösta vecka. Fan vad kul, synd bara att jag inte får dom den här veckan för Clara fyller ju år på söndag. Men hon får väl vänta några dagar innan hon får present av mig. Men det gör nog inte så mycket. Idag ska jag stå för maten. Hehe. Blir nog korv och stuvade makaroner. Mamma och Pär ska på vinprovning. Igår träffade jag Ior och Malin, vi tog en fika å så. Synd att hon har flyttat till sthlm. Äh man får väl åka ner och hälsa på nångång med Ior :) Fick en bamsekram av dom igår iallafall. Måste sett ganska kul ut. :)

Fick brev från skolan idag, jag måste på evk möte. Blä för det. Hatar att gå på sånna möten. Men det blir lätt så när man är beronde av att skolka. Nä nu måste jag skärpa mig. Det är inte alla som får tid för att gå på evk möte efter bara en månad i skolan. Haha.Vad jag är värdelös.

Kanske blir det en Beck film idag. Kanske Ove Janssons eller vad det nu heter med Ingela. :) Vi får se vad som händer och sker.

Jävla skit.

Ja idag skulle mamma och jag till frissan för att kolla vad jag skulle göra med mitt hår. Jag ska ju klippa och färga mig :) Egentligen var det tänkt att vi skulle ta det igår, men då sa mamma att hon skulle bli lite sen och att vi fick ta det idag. Och sen när vi kom dit idag så var det inte ens öppet. Fuck jävla skit. Hade gått dit igår hade vi iallafall hunnit. Man ska inte skjuta upp saker, det bara skiter sig då. Snart ska jag iallafall åka till Söderfors. Weeei!. Ska bli kul iallafall. Ska träffa Mikkan idag om jag har tur. Och imorn kanske det blir till att supa skallen av mig :) You own me one Alex! Haha. Aja, nä nu ska jag packa klart det sista. Byebye.

In i dimman och ut på fyllestigen.

Rättegång.

Ja det hade jag i måndags, men det gick bra. Jag skötte mig fin fint iallafall. :) Vi får veta domen på måndag. Jag är sjuk och det känns ju jävligt pissigt. Men det lär väl gå över det med hoppas jag. Har varit ute och gått idag, först ett varv runt sätra med Tessan. Sen hem och fira mamma för hon fyllde år idag. GRATTIS! DEt var skoj, mormor kom så vi spelade svarte maja eller vad det nu heter, sen var jag bort till läkerol arena och mötte tessan så gick vi förbi henne hemma och sen hem till mig. Så jag har gått en massa idag. I helgen var jag i Söderfors, kom hem igår. Satt båtvakt i fredag, det var ganska kul. Hehe, jag och Mikkan, för Alexander var kvar i Karlholm, svikare. Sen på lördagen var jag hemma sen fick jag för mig att jag också ville bli full som alla andra så jag gick hem till syrran och hämtade öl och sprit sen drog jag hem till Alex och söp mig full och sen vidare till Mikkan som hade nån slags födelsedags fest, för hon fyllde år i söndags. Jag vart ännu mer full och sen gick jag in till Alex men han hade somnat så jag drog hem. I söndags var jag hemma hos Alex igen som vanligt, satt och spela psp till klockan mycket på natten, hehe! Sen hem och sova för jag var upp tidigt och åkte till rättegången på måndagen. Vilken helg. Nä nu ska jag sova. Godnatt. Jag är helt slut efter alla km idag.

Alexander, du är min knäppis. Med dig har man jämt kul och jag tröttnar aldrig. Du är min Prince of Persia (Söderfors) ! ^^

RSS 2.0


bloglovin bloglovin