Skolan.

Ja nu har man börjat i skolan igen då, fast på komvux. Och det känns faktiskt helt okej. Har träffat en jätte snäll och söt tjej som heter Anna. Och hon har samma ämnen som mig, eller tre st som jag har. Så hon är en bra stöttning. Känns faktiskt som att jag kanske kan fixa det här nu, eller jag hoppas verkligen det. Jag vill inte sumpa det här också , jag vill inte göra alla besvikna. För det är ju det jag känner att jag gör, alla besvikna. Fast egentligen så blir jag ju bara besviken på mig själv. Nej nu jävlar.

Sitter just nu hemma hos Roger i Andersberg. Åkte hit efter att jag träffa mh. Satt här och snackade och drack lite vin. Sen kom Sorin och då vart det liv i luckan. Haha. Jag har inte gått och lagt mig än och jag ska snart till skolan. Roger är redan på jobbet och jag ligger och kollar på en av mina favorit filmer, Armageddon. Så jävla bra film alltså, synd bara att jag lipar som en tönt när jag ser den.

Idag ska jag åka till Söderfors och träffa mina småpullor, Sandrah och Fillan. Roligt, roligt. :D Längtar som fan. Fast först ska jag till mormor med syrran och hennes karl och käka mat. Vi är bjudna på middag. Det ska bli skojjsigt. Sen senare på kvällen ska jag kanske ut och fiska med Roger och Sorin. Vi får la se vad som händer och sker.

/Madonna - Du är som en drog för mig och för att dämpa det så måste jag ha annan drog.

Karlholm suger.

Ja det gör verkligen det, för det är helt dött där och det finns absolut ingenting att göra där. Festerna suger och alla är otrevliga typ. Och imorn börjar skolan. Det ska bli nice faktiskt. Ska skriva mer imorn, för nu har jag tagit lite valerina så nu ska jag sova. :D

/Madonna - Sandrah, Crisse, Fillan, Clara - Ni är bäst i mitt liv just nu.


Matlagning.

Ja idag ska jag och syrran laga mat tillsammans. Det ska bli wokad fläskfilé med kokossås. Det är super gott. Och inte alls så svårt att göra. Så det ska bli skit kul iallafall. Har iallafall pratat med Daniel idag och nu har jag äntligen fått reda på det jag har undrat över ett bra tag. Tack för att du talar sanning. Eller jag hoppas att du gör det iallafall. Tack iallafall. Och jag hoppas att vi kanske kan ses på torsdag, det skulle vara hur kul som helst. Glo på en film eller nått, det skulle vara roligt. Usch imorn ska man på möte med skolan också, eller ett sånt där informations möte. Boooring, men jag måste ju gå så jag vet vart allt ligger å så. :D Men iallafall, sen på kvällen så bär det av till Söderfors och träffa mina två snuttar, Sandrah och Fillan. How lovely. ^^ Nej nu ska jag börja med maten för syrran kommer alldeles strax. Have a nice day.

Och i helgen blir det nog till att ta det lugnt, jag pallar inte dricka nå mer nu. Kalla mig klensupare, men min kropp klarar inte av nå mer. Jag bryter ihop snart. Kolla bara hur det vart i lördags, fyfan. Nej nu blir det nyktert. Riktigt nyktert också. :/

/Madonna - Jagälskardig,mendufårintevetanågotochintehonheller,svikmigsåjagfårglömmadig! 

Snart börjas det igen.

Ja den 18 augusti börjar jag i skolan igen. Fast den här gången på komvux. Får se om jag klarar av att sköta mig den här gången då. Fast den här gången så känner jag mig faktiskt ganska peppad. Underbart tycker jag. Jag ska verkligen försöka nu. Jag känner att jag måste ta tag i mitt liv och göra något åt det.

Ja som sagt, nu är Cityfesten över och den sög lika hårt som alla andra år. Och i lördags var jag måttligt jävla full. Va inte alls meningen att jag skulle bli så full som jag blev. Eller ? Jag ville ju bli full, men kanske inte så full. Jag tror iallafall att jag hade kul, men jag är inte alls säker på de. Kommer inte ihåg så himla mycket. Men jag kommer ihåg att polisen hällde ut det lilla som var kvar av min sjuttis. Fan jag drack nästan upp hela flaskan, inte så konstigt att jag var helt borta i skallen. Sen var det nån liten trevlig prick som ringde mig och jag var tydligen otrevlig. Och sen ringde du upp mig igen sen när jag satt på bussen. Men jag har ingen aning om vad jag sa till dig. Jag var så himla full. Och dagen efter mådde jag inte så himla bra heller. Fyfan. Nä nu ska jag vara nykter bra länge iallafall. Kan jag lova. Nu ska jag satsa på skolan och börja träna. Nu får det vara nog.

Och varför kommentera anonymt. Ska det vara så svårt att stå för det du/ni säger. Aja kul att ni läser min blogg iallafall och att ni tycker att mitt liv är så himla intressant.

/Madonna - Jag saknar Sandrah och Fillan och alla andra nissar i Söderfors.

Cityfesten.

Ja nu är det Cityfesten. Eller den började igår, men jag har som sagt vuxit ifrån den. Så igår var jag, syrran och Fillan på bio och kollade på Batman, så jävla bra film. Den var två timmar och 32 minuter, men man ville att den skulle vara längre. Det var meningen att Sandrah också skulle med men så blev det inte. Jag tror hon missade bussen. Jag är inte säker alls. Hon har ju ingen mobil så det blir lite svårt faktiskt. Men jag hoppas iallafall att hon kommer in nån dag iallafall. Sen efter bion så träffade jag Mikkan, Becca, Nettan och en kille. Så då gick Clara, fillan och becca iväg för vi andra gick in i öltältet. Men dom stängde tolv så vi han bara dricka en cider. Sen drog dom in på krogen och jag mötte upp dom andra. Sen gick vi runt och sen träffade vi två skit dryga människor. Nä sen drog vi hem och sov. Och idag ska vi väl också ner en sväng men vädret suger så det känns ganska värdelöst.

Och än en gång så har du ringt, bara för att påminna mig. Liksom söderfors, vad ska du göra där. Varför ska du förstöra en massa för mig. Det finns så mycket jag vill säga dig men det tar stopp varje gång jag försöker.

/Madonna - Nej nu jävlar ska det bli förändringar. Kan jag lova. ^^

Madonna.

Jag har ju fått det bästa smeknamnet ever :D Just nu sitter vi hemma hos Sandrah och spelar Guitar Hero 3. Vi har lånat det av Akke. Men det var bra surt i början. Det är okej för han att låna av alla andra, men tillbaka blir det bra surt. Men skit samma. Vi fick det iallafall efter att vi hade ringt och frågat Crille. Så nu sitter jag, Sandrah, Crisse och Fillan och spelar. Men jag äger alla för jag är så himla grym på det. Haha, nä då , dom andra är ju rookies. Nä vilken tur jag har som har börjat umgås en massa med Sandrah och Fillan och Crisse. Eller man kanske ska skriva Mannen, för det är ju så han vill bli kallad. Nu vart han nöjd över att jag nämde han i bloggen också.

På onsdag börjar Cityfesten också. Och då på kvällen ska jag, Sandrah, Fillan och Clara gå på bio och kolla på Batman 2. Det ska bli hur kul som helst. Då ska Fillan slagga kvar i Gävle hemma hos mig, det ska bli hur kul som helst. Men iallafall så ska det bli ganska skönt att komma tillbaka till Gävle. Ska planera in en visit hemma hos Ior också, det var ju typ hundra år sedan man var hemma hos han. Ska bli gott att få käka vanlig husmanskost. Har ju bara käkat pizza och på greken nu sen jag kom hit. Nej nu ska jag spela GH.

/Madonna - Kom då så ska jag slå in pannbenet på dig din omogna jävel.

Have it your way.

Livet just nu är underbart. Jag har fått upp kontakten med Sandrah igen så vi träffas nästan varje dag. Och på helgerna är det Crisse som gäller. Hoppas det blir något mellan er. Men helgerna med er har varit dom bästa i mitt liv. Som förra helgen när vi spontant åkte till Åland, och sen stannade vi där över natten. Bokade hotell bara sådär ändå. Hur jäkla kul som helst. Och vara på ön med Sandrah är ju också hur kul som helst. Allt är kul med Sandrah, tur att jag har dig som vän. Tack för att du göra mina dagar till en fest. Och apropå fest, så är det ju fredag idag. Och vad händer då, jo Crisse kommer och det blir fest. Och imorn med för den delen. Underbart.

Och vad moget att skriva från anonymt. Stå för det istället. Nu tänker jag inte ta åt mig, men hade du skrivit vem du var så hade jag nog gjort de. Så du får gärna skriva vem du är, men jag antar att du är nån liten feg jävla skit som har skrivit kommentaren. Kan inge annat än att önska dig lycka till.

/Amanda - Eller nu för tiden heter jag ju Madonna. Tick, tack!

RSS 2.0


bloglovin bloglovin