Ny blogg.

Ja nu ska jag ge upp den här gamla och tråkiga bloggen och byta domän. Nytt och fräscht. Kom gärna in dit och läs i stället. Känner att jag behöver nått nytt nu och den här bloggen är så tråkig , men man vet ju aldrig jag kanske kommer tillbaka hit en vacker dag. Så jag tar absolut inte bort den här, men jag länkar till den nya. Tack alla som läser min blogg och tack Marcus för att du gör mitt liv lite lättare att leva. :)

Min nya blogg youpushedmeaway

/Amanda - Känner mig riktigt peppad inför att skriva i en ny blogg.


Hur duktig får man bli egentligen.

Ja idag tog jag bussen ner till stan för att fixa lite saker innan skolan, en lite överraskning. Haha ! Sen var jag iallafall till skolan och hade matte lektion, självklart fick vi ju tillbaka proven som vi gjorde förra veckan. Och jag kan ju bara tala om att jag vart ju super lycklig, jag fick MVG på matte provet. Hur duktig får man va liksom, det är första gången jag får ett MVG på ett prov. Så jag kan ju bara säga att jag är ju super lycklig. Mamma och Marcus och Clara blev ju super glada dom med. :D Ska försöka komma iväg på torsdag också, får se hur det blir med det. Ska försöka fixa pengar, men det går ju som det går. Satt och väntade en timme på mamma idag på sjukhuset, man får se en massa roliga människor där. Men det var tråkigt och kallt att sitta och vänta, har ju gått i regnet hela dagen så mina strumpor var dyblöta. Kaaallt. :( Nej nu ska jag försöka sova lite. Godnatt!

Marcus, förlåt om jag är dryg och om jag ibland inte har nå viktigt att säga. Men att höra din röst gör mig så oerhört lycklig. Men jag ska sluta trakassera dig älskling. Vi ska bara prata snabba samtal, typ ett om dagen eller nånting. Men jag saknar ju dig nå så fruktansvärt mycket. Det känns bara så himla konstigt mellan dig och mig just nu, som att dina känslor har svalnat. Men det är väl bara jag som är så himla rädd. Nä nu ska jag sluta skriva en massa om mina känslor och bla bla bla. Jag tycker om dig iallafall Marcus. <3

/Amanda - Vill att det ska bli fredag så att jag får träffa hjärtat <3

Dagens låt.

Idag får det bli den suveränt sköna och sjukt bra låten pokerface. :)

Lady GaGa - Pokerface/Amanda - Det börjar att kännas konstigt mellan oss, vad har jag gjort för fel ?

Till alla killar.

31 saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-Något som visar hur mycket hon betyder för dig

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den
- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

31. prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid

/Amanda - Det här tycker jag alla killar borde följa. <3

Dagens låt.

Haha, jag tänker börja med dagens låt idag. Så första låten blir en låt som syrran har fått mig att lyssna på, den är så otroligt skön. Haha, jag kan inte annat än skratta när jag hör den här låten.

Familjen - Det snurrar i min skalle/Amanda - Lyssna och kolla och skratta och njut!

Of course, my horse.

Sitter just nu hemma alldeles själv och har absolut ingenting att göra. Mitt liv är riktigt tråkigt just nu, funderar starkt på att gå ut och ta en lång promenad, men det är inte alls kul att gå själv. Och inte har man någon att gå med heller, syrran är för lat och mamma är nog slut efter jobbet. Nä man får göra det bästa av situationen, man får ta mp3 spelarn och bara gå. Pratade precis med mamma i telefonen och jag fick välja maten idag. Gissa vad det blir, sallad såklart. :) Älska, älska, älska sallad. Mums. Så alldeles strax kommer mamma och pär hem med maten så att jag kan göra i ordning det och sen käka. Sen blir det väl kanske en promenix. Måste prata med älsklingen också.

Marcus, om du läser det här, inte har jag väl skrivit nå dumt idag va ? Du har ju en tendens att alltid klaga på det jag gör, säger eller skriver. Tihi, men jag tycker om dig iallafall. Och du, förlåt för i lördags natt. Det kommer aldrig att hända igen, jag ber så hemskt mycket om ursäkt, det var dumt gjort. <3

/Amanda - Ska försöka börja med dagens låt snart igen. :) Måste bli bättre på att uppdatera.

RSS 2.0


bloglovin bloglovin