P-staven.

Ja nu är den ute. Hehe. Jag var skit nervös innan jag skulle ta ut den. Men det gick bra. Det gjorde lite ont när barnmorskan nöp tag och klämde på skinnet som inte var bedövat, annar var det lugnt. Sen grävde dom mig i pullan. Det gick väl också ganska bra, det är obehagligt som satan, men men. Lika bra att kolla, passade på att göra ett klamydia test också. Haha, en bomullspinne i pullan. Nördigt. Tacka vet jag Gävle, där får man iallafall pissa. Nej då, allt gick bra och det känns skönt att det är över.

Nu när jag har mitt avtal så behöver jag inge preventin medel. Det är ju bara slöseri om jag ändå inte ska ha sex på ett helt år. Hon frågade om jag skulle sätta i en ny p-stav men då slösar jag ju bort ett helt år på ingenting. Och p piller kan jag ju fixa sen när året är slut eller nånting. Haha. Men men, så kan det vara.

Nu ska jag känna på min konstiga knöl, som jag hoppas är ofarlig. Den är skit konstig och blir det värre eller att den inte försvinner får jag åka och kolla upp den. Sen efter det, duschen och sen en film och sen sova. :) Have a nice day.

/Amanda - Allting går i färgerna svart och grått.

Crosstrainer.

Ja en sån fick jag när jag fyllde år. Och gud vad den står bra i mitt rum. Den skämmer mig lite men går man tillräckligt långt ifrån den så är det lugnt då bits den inte. Haha., nej då den är jätte bra och jätte jobbig att använda. Nej nu ska jag åka tillbaka till söderfors, sen så kanske det blir brorsans ikväll. Byebye.

/Amanda - JAG VILL HA PENGAR OCH ALKOHOL!

Ett vägskäl.

Ja nu står jag här framför ett vägskäl och jag vet inte vilken väg jag ska ta. Allting är så himla svårt just nu och jag orkar inte riktigt tänka på framtiden. Hatar att du altid säger att du inte har någon vid din sida och att du inte känner någon. Vart tog plötsligt jag vägen? Kan du inte tänka en sekund på mig den här gången, kanske hålla dig hemma på helgerna så att jag får se dig. Aja, skit samma. Ska ner på stan nu med Ingela.

/Amanda - Kan man styra över sina känslor? Kan man ändra på dom?

Alone in the dark.

Har inte skrivit här på ett bra tag. Har varit i Söderfors så himla länge nu. Allting känns så overkligt. Jag lever som i en bubbla. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Vill att allt ska vara annorlunda.

Roligt har jag iallafall haft. Varit med mina underbara vänner. Jag och Lisa har haft en massa vansinnes körningar, krockat med stenar, backat in i bilar, stått i gävle i 6 timmar och frysit arslet av oss. Haha. Men kul har det varit iallafall. Systrarna Ekeberg, ni är bland dom underbaraste vänner man kan ha. Tokiga är ni också.

Nej nu kanske man skulle ta tag i det här. Käka lite mat, duscha. Ut och göra nått. Have a nice day everyone.

/Amanda - ?

RSS 2.0


bloglovin bloglovin