Oj oj oj.

Nu var det ett tag sen man skrev här. Kan ju tala om att det har hänt en massa sen sist. Det är så mycket att jag inte ens orkar skriva ner allt här. Singel är man iallafall nu. Känns faktiskt ganska skönt, jag är inte en sån som ska ha ett förhållande. Jag vet liksom inte hur man gör för att bli kär. Äh, plus att jag är så känslokall och riktigt dum. Sen så har jag färgat och klippt håret, känns ju så jävla underbart. :D Och sen så har jag ju börjat umgås med världens coolaste och underbaraste tjej, Vewe. VIlken brud alltså, man kan verkligen inte ogilla dig. Till en början gjorde jag det, men det var förra året. Vi har ju pratat om allt de. Och i helgen som var, så var vi med varandra i stort sett hela helgen. Jag t.o.m sov hemma hos dig på lördagen. Och det bästa är, att imorn kommer du hit. Då blir det mysa i boulongern med lite alkohol, sen på lördagen blir det fest med Chirre. Fan vad roligt det ska bli i helgen. Nej nu ska jag försöka sova. Så man kommer upp i skaplig tid imorn så att man hinner göra allt jag ska göra .

Fan, jag vill så gärna berätta. Men jag vet inte om jag vill göra det för att såra dig, eller om jag vill göra det för att jag har dåligt samvete. Men nu när jag tänker efter så har jag inga skuldkänslor eller dåligt samvete. Så det är nog mest bara för att jag vill såra dig. Jag är så känslokall och dum i huvudet. Jag hoppas för din egen skull att du inte börjar bråka med mig eller gör mig sur, för då ska jag berätta för hela världen vad som har hänt och vad jag har gjort.

/Amanda - Hade du varit min fisk, hade jag pillat ur ögonen på dig.

Bajs, skit, piss.

Orkar absolut ingenting mer nu. Vet inte ens vad jag tycker och tänker för tillfället. Orkar inte ens göra nått. Jag skulle vilja träffa lite nya människor. Inte för att det är fel på mina vänner, men ibland så känner man bara att man vill träffa andra. Men jag vet inte hur man gör för att träffa nya människor, jag är nog alldeles för blyg och osäker. Aja, ska väl typ försöka sova snart eller nått. Men är rädd för vad som finns i mörkret. Hej då!


Jävla skit.

Nu har man inte skrivit här på ett tag, har inte haft tillgång till dator. Hehe. Har iallafall haft skit kul , och det känns verkligen som att sommarn är här nu. Synd bara att det är som det är mellan mig och Daniel. Får aldrig en chans att prata med han eller träffa han. Och nej jag orkar snart inte lägga ner nå mer energi. I onsdags var det en månad, hmm. Aja, nej orka tänka eller grubbla över det. Idag är det fredag och jag har absolut ingenting å göra. Och jag har ingen jag kan umgås med heller. Nu skulle Daniel vart här, men han bara lovar en massa saker hela tiden så han lär jag inte få träffa förens om typ två veckor eller nått. Alla bara klagar och gnäller, känner faktiskt att det börjar påverka mig. Vet liksom inte riktigt hur jag ska göra nu. Vet inte riktigt vad jag känner längre. Nej nu måste jag fixa cigg innan jag börjar krypa på väggarna. Ha en bra dag allihopa för det ska inte jag ha.

Daniel ?

/Amanda - Jag jämför och du är inte alls lik honom. Va äre för fel på mig?


Yo hoe.

Trevligt. :P

RSS 2.0


bloglovin bloglovin