A LONELY ROAD, CROSSED ANOTHER COLD STATE LINE. MILES AWAY FROM THOSE I LOVE, PURPOSE HARD TO FIND


 

 

 


Måndag, ny vecka, nya utmaningar. Försöker hålla mig uppe, se det ljusa i det hela. Det är svårt när så mycket tynger. Behöver någon, behöver dig. Grattis Amanda, du har nog nått botten nu.


SOMETIMES. SOMETIMES I WANT TO BE. I SCREAM THAT I WANT TO BE ANYONE BUT ME
Den här helgen kommer jag att köra en 2 dagars.


Det blir heartan idag och hangan i morgon.


I KNOW YOU'RE SCARED THAT I'LL SOON BE OVER IT. THAT'S PART OF IT ALL. PART OF THE BEAUTY OF FALLING IN LOVE WITH YOU IS THE FEAR YOU WON'T FALL

Ångesten smyger sig på och gör sig påmind. Vill försöka vara stark, om inte för mig själv så för alla andra. Inte ens med tusen ord så kan jag beskriva känslan jag har inom mig.

AND SOMEHOW I'LL MAKE TONIGHT OUR OWN. SHOW YOU EVERY WAY I'VE GROWN SINCE, I MET YOU
Nästan tappat allt och alla. Men jag tror jag har tagit ett beslut nu, jag kommer nog inom en snar framtid att sluta blogga. Eller jag kommer åtminstone gå tillbaka till där jag var förut. Jag ska skriva för min egen skull och inte för någon annan.

I fredags hände något som jag inte riktigt kan begripa, min klasskompis tog livet av sig. I måndags i skolan så kom dom och berätta. Det kändes så nära och overkligt. Jag tänker på dig Andreas, även fast jag kanske inte kände dig sådär utan och innan. Känner mig usel att jag inte brydde mig lite mer och att jag inte ens försökte.♥ 193

En liter sprit, en underbar kompis och gaykväll på Club Cava. Jag tror inte att min fredagskväll kan bli bättre. Jag vet att man inte ska dricka när man mår dåligt, men jag känner att jag behöver det.Bilden lånad från google.Någon mer än jag som ska göra något spännande ikväll ?


♥ 192

Får ofta frågan varför jag är deprimerad, men jag tycker att den frågan är så svår att svara på. Om jag ska försöka svara så blir det nog att jag inte vet, jag tror att det är många ting som gör mig deppig just nu. Men jag försöker ta mig upp igen och må bra, men det är svårt och man måste ha både ork och vilja.

Jag tycker själv att det är riktigt tråkigt nu när jag är så himla deppig och allt jag skriver blir så tråkigt. Jag orkar inte ens försöka le när jag träffar människor längre. Jag orkar inte svara på alla kommentarer, kanske gör det sen. Men det har trillat in en massa iallafall och förlåt alla jag inte har svarat.

Men en sak i taget om jag ska orka allt, snart är det helg och jag ska vila upp mig och försöka rycka upp mig också. Jag hoppas iallafall att ni som fortfarande hänger kvar gör det ett tag till, för det kommer att bli bättre, jag lovar.Nu kommer jag att göra så att jag slipper godkänna alla kommentarer, men jag kommer fortfarande att läsa alla. Så försök att inte skriva nå dumt och var snäll. :)


♥ 191

Förlåt för dålig uppdatering, men har varken ork eller lust just nu när det gäller bloggen. Är jävligt deppig just nu. Orkar inte ens gå till skolan, vill bara ligga hemma i sängen. Jag kommer att skriva så fort jag mår bättre, då kommer jag även att svara på alla kommentarer. Tack för att ni fortfarande hänger kvar.
♥ 190

Nu är det snart helg och jag har någonting fantastiskt att berätta. I morgon kommer min bror upp hit till oss. Eller ja, han kommer till Söderfors och ska sova hos syrran. Det ska bli hur roligt som helst att träffa han med tanke på att det inte hör till vanligheterna att jag träffar han.

Min bror bor nämligen i Årjäng och det ligger nere i Värmland, så det är ju en bit att åka. Sist jag träffa han var i april, efter pappas stroke. Vi ses alldeles för sällan så det ska bli kul att träffa han. Han kommer själv tror jag, men det hade varit skoj om han hade tagit med sig sin nyfödda son, jag har ju inte träffat det lilla charmtrollet än.Någon mer som har syskon som dom sällan träffar?


♥ 189

Kollade nyss på ett Gossip Girl avsnitt och i slutet så dök den här låten upp. Lyssna och njut, jag gillar den jättemycket.


Någon mer än jag som älskar tv serien Gossip Girl?


♥ 188

Idag blir det hockey för hela slanten. Brynäs IF mot Rögle ikväll. Självklart så tar jag med mig Kristoffer och drar till Old Saints och kollar. Jag hoppas på vinst såklart och 3 välbehövliga poäng. Sitter i skolan nu och känner mig allmänt trött i skallen, trots att jag sov hur länge som helst igår.Någon mer än jag som ska kika på hockey ikväll?


♥ 187

Ny vecka, nya tag. Måste försöka tänka positivt igen, men det är inte så lätt när allt går emot mig. Men nu ska det bli andra bullar, jag ska skärpa mig. Sitter i skolan nu och har teori, läser nu teorin för fräsen. För jag blev klar vid svarven förra veckan. Känns skönt och det ska bli kul med något nytt.

Har redan planer för nästa helg, vill att den här veckan ska gå fort. Vart jag ska och vad jag ska göra ska ni få höra senare i veckan.Så vad har mina kära läsare pysslat med i helgen då ?


♥ 186

Jag säger bara en sak, var extra snäll mot eran pappa idag. Var glad för att han lever och mår bra. Tänk på att allt kan gå jättefort och att han kan försvinna närsomhelst.. Jag vill inget hellre än att min pappa ska finnas där och må bra. Jag vill kunna prata med han och att han förstår vad jag säger. Jag saknar min pappa.Jag älskar dig över allt annat.

♥ 185

I morgon är det farsdag och jag ska nog åka till min pappa. Jag försökte skriva med han idag på msn, men jag tror inte att han förstår det riktigt. Han försökte skriva något, men det blev bara en massa bokstäver. Jag älskar min pappa oerhört mycket och jag önskar att det var jag som fick stroken och inte han.

Jag vill bara att pappa ska vara samma gamla pappa som förut, men jag måste nog inse att så kommer det aldrig att bli. Jag saknar att kunna ringa han när som helst, jag saknar hans tokiga skämt och jag saknar att höra att han älskar mig. Jag kan inte riktigt fatta att det är såhär.

Jag älskar dig pappa och jag hoppas att du inte lider och att allt kommer att bli bättre. ♥ 184

Nu är det äntligen helg, känns skönt efter det här trötta veckan.
Någon mer än jag som känner att det är riktigt skönt med helg ?
♥ 183

Så trött, så himla trött.
Vill bara lägga mig ner och sova, men inte riktigt än, snart.
Känner mig helt tom, vill bort, vill få ro.
♥ 182

Jag säger bara en sak, jag vill ha helg. Någon mer än jag som längtar till helgen ?


♥ 181

Jag ska sluta tänka och fundera, ta dagen som den kommer. Jag ska sluta planera så att jag slipper bli sur och besviken på mig själv så fort det inte blir som jag vill. Vill ha lite tid för mig själv, åka bort och bara rensa mina tankar. Jag vet att det är tråkigt i min blogg just nu, men jag ska skärpa mig. Men tack så hjärtligt för alla kommentarer och alla som läser.

Tänkte jag skulle hem efter skolan och lägga ut lite nya och gamla bilder för er läsare, så att ni slipper läsa mina deprimerande ord och istället se lite härliga bilder från i somras. För jag saknar sommaren oerhört mycket, vi hade så roligt och jag vill att det ska bli sommar snart igen.

Verkstads tid idag och jag har pajjat svarven för fjärde gången, helt otroligt att jag har lyckats med det fyra gånger sen jag börja. Men det är inte mitt fel utan något fel på elen, nej nu ska jag sluta skriva. Hoppas alla får en toppen dag så ska jag också försöka med det.
Puss på er. :)

Här ska jag tillbringa min skoldag, vad gör ni för något om dagarna ?


♥ 180

Sitter i skolan efter en sömnlös natt, jag vet fortfarande inte hur jag ska göra. Är det fel att bryta allting efter en dålig helg, eller ska jag ge det ännu en chans till. Ser ni, jag börjar redan tvivla, kanske är det på grund av att han var så där supersöt och snäll igår när vi pratade. Jag blir så less på alla dessa invecklade känslor, önskar att allt vore så himla mycket enklare. Men så är det ju aldrig.

Vill bara skriva av mig, dela med mig av mina känslor, jag vet att det är fel. Men känner att jag inte har någon att prata med, för ingen skulle förstå ändå. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Vill bara skrika, gråta och ställa till med en massa. Men det kan jag inte, måste försöka lösa det här. Jag vet att jag borde tänka på mig själv och bara vända och gå, men det är ju så förbaskat svårt.

Nej nu ska jag inte sitta här och svamla, men jag tror faktiskt att jag åker hem om ungefär en timme. Får ändå inget gjort, är tankspridd och trött. Ska reda ut det här och jag lovar er lite trevligare inlägg i framtiden. Tack för att ni stöttar och bryr er. Undra egentligen om det finns någon som orkar läsa det här.

♥ 179

Jag kan inte, orkar inte, vill inte veta av dig nå mer. Allt jag har byggt upp raserar du på en sekund. All min kärlek till dig tar du och stampar och spottar på. Det enda jag ville var att du skulle bry dig. Men jag vet nu, jag kommer aldrig att bli den du vill att jag ska vara och du kommer aldrig att ändra på dig. Nu ger jag upp och säger hej då, hoppas du kommer att få ett bra liv nu Marcus Stafberg. Tack för alla dom bra dagarna, även fast dom var få. Tack!Gör jag rätt som säger hej då till den jag älskar?


RSS 2.0


bloglovin bloglovin