DITT FEGA LILLA KRÄK

Ojsan hoppsan. Vi somnade visst efter maten, båda är liksom helt utslagna. Det måste vara den där förbannade sommartiden som spökar. Haha. Men så kan det vara ibland. Maten var iallafall god och nu sitter vi och kollar klart på filmen. Den är så himla snyggt gjorde och den är så himla sorlig men så himla bra. Det är så himla mysigt att krypa ner i soffan med älsklingen och kolla på film, myspys.

Fan så jävla irriterad jag blir på vissa människor. Sådana människor som inte kan stå för sina saker och att dom har gjort fel. Nu har "den" där jävla människan som har anklagat Clara för att göra repor, hotat henne också. Varför i hela helvetet gör man en sån sak. Hon har ju inte repat bilen, det vet vi ju alla nu så varför i hela fridens namn fortsätta hålla på? Och om hon nu hade gjort det så hade det fortfarande varit en olycka för att du din tjockskalle inte kunde flytta bilen lite längre bort.

Vilket fall som helst så tycker jag att det är patetiskt och pinsamt att gå runt och hota en massa folk. Plus att du har en flickvän som bara skrattar och inte heller kan stå för nånting, måste vara hemskt att vara konflikträdd. Nu tycker jag att det är dags att lägga ner. Åk och tvätta bilen och svälj stoltheten och gör nånting vettigt istället. Jag vet att du läser det här så ge fan i min syster, hon har då fan inte gjort dig ett skit. Hon hade rätt när hon sa att du var dum i huvudet, det tror jag nog alla tycker nu.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin