JAG HATAR VERKLIGEN DET HÄR

Buhu, jag är sjuk och kan inte sova. Vaknar var tionde sekund och måste snyta mig och kissa. Det suger otroligt mycket, plus att älsklingen jobbar så jag har ingen som tar hand om mig. Äh, passar på att kika lite på Sailor moon och vänta på att jag ska kunna somna om. Godnatt!GRATTIS ÄLSKADE DU

Tänk att min lillasyster är hela 20 år. Det är ofattbart. Fick följa med henne in på bolaget igår och det kändes lite konstigt faktiskt. Hon vart besviken, som man alltid blir. Man målar ju jämt upp en bild av hur man tror att det ska vara, men det är ju fakiskt som att gå in och köpa vad som helst.

Nu ska jag och älsklingen alldeles strax åka hem till mamma i Sätra, ska hjälpa henne med alla förberedelser. Släkten kommer ju idag för att fira Clara. Ska bli mysigt att ha alla samlade igen, kommer att bli great. Nej nu måste jag göra i ordning mig. Vi hörs alla fina läsare och snokare.


 

Grattis i efterskott älskade lillasyster, du är nu 20 bast, helt otroligt.


JÄVLA FITTIDIOTER DET FINNS

Är fortfarande arg och ledsen på vissa människor. Det jag fick höra igår gjorde mig allvarligt mörkrädd och jag funderar starkt på om en viss människa verkligen behöver hjälp.

Jag tycker att vem som helst har rätten till att sörja, det spelar ingen roll vem det är eller vilken koppling man har till den döde. Är man ledsen så är man ledsen. Det spelar ingen roll om man kanske var tillsammans för 100, 10 eller 1 år sedan, man kan fortfarande älska en människa.

Nu finns det tydligen folk i fitt Söderfors som inte fattar det, som bokstavligen skriver och säger åt en annan människa att inte sörja eller bry sig eller något. Jag blir så jävla ledsen och förbannad när jag läser det. Tycker det är skrämmande att vissa människor beter sig som ett svin bara för att någon annan sörjer. Jag tycker att vem som helst får göra det.

Nu är det såhär att en person som kände Eino och som han älskade otroligt mycket har gjort en av hans sista önskningar, skrivit ut låttexten och sjungit Brothers in arms för honom vi olycksplatsen. Det var alltså vad han ville att hon skulle göra, fattar ni. Sen så har hennes dotter skrivit ett brev och lagt dit, sånt som många andra också har gjort.

Då är det alltså en liten jävla råtta som tar dom sakerna från platsen, river sönder och bryter skivan och åker hem och lägger ner det i brevinkastet hemma hos tjejen som har gjort det här. Hennes dotter fick se allt det här och säg mig då hur man förklarar det för en 12-åring. Hon och hennes mamma är helt förstörd och det förstår jag. Det är fruktansvärt elakt, själviskt och hemskt.

Hon/dom kommer al
ltid att vara en del av den här familjen, det tycker vi alla. Kanske mer än vad den nuvarande tjejen är. Vi alla vet att Eino älskade den här tjejen och hennes dotter och jag ser inge som helst fel i att hon kallade Eino för hennes "pappa". För det var det hon hade gjort på brevet, skrivit och kallat Eino för hennes "pappa". Men det får man tydligen inte göra.

Inte nog med det så lite senare på kvällen så fick den här tjejen ett meddelande på facebook där det stod följande :

"Nu är det såhär. Vi sörjer, har du nån förståelse för de?? Att göra sånt som att lägga idiotiska brev till Eino på olycksplatsen är att trampa på oss!! Du har INGENTING med Eino att göra och det har du heller aldrig haft, FATTAR DU DET!? Låt min familj och min släkt vara, lämna oss ifred. Visa lite respekt!! Om inte för våran skull så för Einos skull. Och du en sak till, Eino hade bara ett barn och det är Jonathan. Har du nån aning om vilken skada du orsakar när du får din dotter att skriva "pappa" på brev och inte fan vet jag. Din dotter har garanterat en egen pappa att skriva brev till. Jag skulle vilja skriva så mycket, men jag har ingen ork till de. Låt oss helt enkelt bara vara!! Låt Eino vara!! Låt han få sin ro."

Förstår ni då hur hj
ärtlösa människor det finns här i världen. Allt för att hon älskade Eino. Jag älskar också honom och kommer alltid att göra, får inte jag heller lägga saker på olycksplatsen eller sörja honom. Vissa människor är inte riktigt välskapt i hjärnan, utan är helt jävla hjärndöda. Vissa människor vill ha ensamrätt om att sörja och vill att alla ska tycka synd om dom.

Men om man nu mår så jävla dåligt över att han är död, ja då orkar man inte göra en sådan här sak. Då ligger man hemma och sörjer och håller sig till dom man älskar. Jag skriver allt det här enbart för att det gör mig så otroligt ont och för att jag är sårad. Men om han nu bara hade ett barn, hur kom det då att han såg Jonathans bror som sitt eget barn när han bodde ihop med hans mamma. Då var det ju okej, jag fattar verkligen inte.

Vill även tillägga att
jag kommer att stå på hennes sida och jag skiter i vad folk tycker. Jag skiter snart i min släkt också, iallafall vissa. Finns svarta får där med som jag vet har en stor delaktighet i det här. Nu är det inte bara jag som tycker det här är förjävligt utan även min mamma och min mormor också. Speciellt mormor då hon alltid har gillat den här tjejen mer än vissa andra.

Aja, nu ska jag fortsätta min unde
rbar dag med att fira min underbara och älskade lillasyster. Hon fyller hela 20 år idag och det ska firas, både idag och i morgon. Nu får ju inte jag dricka alkohol, men jag kan nog knåpa ihop något alkoholfritt som jag kan skåla med henne med. Så ha en underbar dag alla mina nära och kära och glöm inte bort att sörja, för det är en rätt alla har.

NU JÄVLAR

Jag är så jävla arg, jag vill bara hoppa, skrika och slå sönder saker. Jag är så arg att jag inte kan skriva ens, jag kommer att skriva i morgon. Nu ska jag mysa med Robert, syster och kusin Becca. Vi hörs!!!

ALLA DESSA FRÅGOR UTAN SVAR

Samma sak idag igen, samma ångest. Jag kanske borde sluta skriva, vem orkar läsa allt trams och trökigheter som jag skriver. Det är bara känslor, sånt som jag känner och tycker. Orka!

Ska till Söderfors snart
, det betyder att jag måste åka förbi där det hände. Hur ska man orka det, hur ska man klara av. Det kommer att vara fint, mycke folk som har varit där. Han var älskad, är älskad, fortfarande.

Jag kommer alltid att vänta, se om han kommer eller inte. Det kommer aldrig mer bli sig likt. Han kommer att fattas på alla tillställnigar, hur gör man. Är så less på alla frågor som jag inte får nå svar på. Lika bra att strunta it, bara ta det som det är.

Jag måste sluta gräva ne
r mig, är så less på att vara ett tomt skal. Men vafan, hur gör man ?

NU FÅR DET FAN VARA NOG

Känns overkligt att ens liv kan förändras så drastiskt på bara en dag. För en vecka sen var jag så himla lycklig och glad. Det var längesen jag kände mig så lugn och harmonisk i mitt liv. Sen hände det här och nu är allt upp och ner och hit och dit.

Har fått sett bilder nu och fått lite mer information, nu känns det faktiskt ännu mer hårdare. För nu vet jag, eller jag tror att jag vet iallafall. Känner mig nästan dum som trodde annat. Fan vad livet är orättvist, blir så himla arg.

Men man måste försöka hålla skenet uppe, försöka vara stark. Måste finns här för dom som har det svårare. Men tror nog att jag mår sämre än vad jag vill erkänna. Det hinner ifatt mig ibland, då är det svårt att vara stark.

Näe, man kanske bor
de sluta skriva. Folk är så otroligt nyfikna så man nästan får ont i magen. Jag lyssnar inte och vill inte veta om någon annan som knappt kände han mår dåligt. Jag förstår mig inte på vissa människor, blir så jävla arg. Aja, nog om det här nu.

HUR ÖVERLEVER MAN ?

Det är fortfarande hårt. Tomt, stillsamt och jävligt hårt. Önskar att jag vore hårdare, som sten. Så att jag kunde vara stark för alla andra. Jag vet att jag kommer att klara det här, det är svårare för dom som aldrig känt smärta förut. Iallafall inte på samma sätt.

Det är så mycket som måste göras, planeras och fixas. Hur ska man orka, hur ska man vara stark. Sen den där jävla ångesten, hur gör man med den. Är även så jävla arg, på han, på mig och alla andra. Jag önskar att jag hade funnits där med, men jag måste sluta anklaga.

Vill man något tillräckligt mycket, så får man till slut som man vill. Hur jävla hårt det än känns. Alla dessa jävla bilder som dyker upp, man får svårt att andas, vill bara blunda. Man ska inte vara själv, det funkar inte. Tur att jag kan vara med min mamma nu, vi behöver varandra. Tänker på lillasyster, som är själv, försöker få henne att komma, men hon vill ej. Hur gör man då ?

Har tänkt mycket på hur det kommer bli när pappa kommer att dö, eller om Robert skulle dö, eller någon annan supernära. Hur kommer det då att kännas. Nu kvävs jag liksom, kommer jag att överleva om dom skulle dö. Det är så ofattbart, jag har blivit så rädd. Måste ringa och ha kontroll hela tiden, blir så otroligt rädd att något ska hända. För vad gör jag då.

Vi har tänt ett ljus här hemma hos mamma för dig Eino. Vi kommer aldrig att glömma dig, aldrig att sluta älska dig. Jag hoppas att du har det bättre nu, att du har funnit ro.DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT

Vad ska man säga och vad ska man göra. Allting känns ändå så fjuttigt. Jag vill försöka finnas där men känner att jag inte räcker till. Hur går man vidare och vart finner man glädjen.

Känner mig så tröt
t hela tiden, mår illa och har konstant huvudvärk. Vill helst bara ligga i sängen och kolla in i väggen, men det gör inte så att saker och ting blir bättre. Han kommer inte att komma tillbaka och jag måste nog försöka inse det. Hur jävla svårt det än känns.

Det känns förjävligt, jag har aldrig haft så lätt att få besökare till min blogg. Hur kan ens liv bli så spännande helt plötsligt bara för att man känner någon som har dött. Finns inge värre än folk som tycker det är häftigt att känna någon som har dött. Jag önskar verkligen att jag slapp det, för det är inte ett dugg jävla häftigt.

Jag fattar inte vad som är så himla intressant, mitt hjärta går i tusen bitar och folk tycker det är intressant att läsa. Jag tycker det är sorgligt och jävligt lågt. Men jag har liksom inget annat sätt att få ur mig allt, bloggen har alltid varit det stället där jag har kunnat skrivit av mig. Men nu känns allt helt plötsligt så offentligt. Bara för att alla är så jävla nyfikna.

Tycker så jävla synd om alla
mina nära och kära nu. Mitt hjärta krossas varenda gång jag tänker på hur ledsna alla är. Det hela är så himla ofattbart och inga ord räcker till. Jag önskar jag kunde ta allas smärta, jag är ju ändå en mästare på att ramla till botten och sedan ta mig upp igen. Jag är ju en mästare på att känna smärta och vara ledsen.

Om ändå allting v
ore annorlunda. Jag ska aldrig mer i hela mitt liv säga att jag är lycklig och att mitt liv är bra. Då händer det bara en massa skit. Fan också, jag vet inte vad jag ska göra, eller ta vägen. Jag vill bara skrika, gråta och bara vara. Jag önskar det fanns nånting att göra.

JAG ÄLSKAR DIG EINO

Hur kan det komma sig att man har så himla mycket tårar inom sig. När ska det ta slut liksom. Kommer smärtan någonsin att upphöra, kommer man att bli glad igen. Det finns så många frågor man önskar att man fick svar på, inte idag men kanske en annan dag.

Alla är underbara, det finns otroligt många underbara människor. Men ibland blir jag bara så anti, vill inte att ni ska tycka synd om mig, tyck synd om Eino, eller hans barn och mamma. Jag klarar mig, det gör jag alltid. Klart det är skönt att veta att folk bryr sig, men ibland så vill jag bara vara ifred.

Att se min döda morbror igår, är bland det värsta jag varit med om. Jag trodde ärligt att det var någon som slet hjärtat ur bröstet på mig och stampade på det. Har aldrig i hela mitt liv haft så svårt att andas och aldrig förr varit så rädd. Han var så kall och jag kan fortfarande inte få känslan att försvinna. Ingen ska behöva uppleva det här, det är inte normalt.

Min älskade morbror, blott 35 år, alldeles för lite. Alldeles för ung, för mycket liv. Varför du av alla människor, du som har kämpat så mycket, som har sett så mycket tragedi. Du har stöttat mig och alltid varit en av dom få människor jag har kunnat berättat allt för. Vi var lite lika du och jag, tyckte om samma saker, hade mycket gemensamt.

Eino, du är och kommer alltid att vara älskad. Du kommer att ha en egen plats i mitt hjärta, du kommer alltid att vara ihågkommen. Jag ville så gärna att du skulle få träffa min lilla bebis som kommer. Jag vet ju hur mycket du tycker om barn. Nu vet jag att du finns där uppe och vakar över oss, att du finns där för oss men inte på samma sätt.

Det kommer att ta ett tag innan man kommer att fatta. Chocken vill liksom aldrig släppa och så fort man tänker på vad som har hänt så rinner tårarna. Att se alla andra ledsna gör mig så otroligt ont. Jag vill vara stark, jag vill finnas där för alla andra, men jag orkar inte. Hur ska jag kunna orka, hur ska jag finna kraften att till exempel trösta mormor, hon som har mist 3 av 5 barn. Vad säger man när hon säger att hon bara har 2 barn kvar.

Eller vad säger man till en 10 årig kille som precis har mist sin pappa. Hur förklarar man för honom att han inte kommer att kunna träffa sin pappa. Hur säger man till honom varför pappa ligger och sover och är alldeles kall. Hur säger man till honom att när han blir äldre så kommer han aldrig att kunna meka bilar med sin pappa, eller fira sin 18 årsdag med han, eller student.

Jag känner mig otillräcklig, känner mig tom, kan liksom inte hitta glädjen. Jag får låta det ta sin lilla tid, måste tillåta mig själv att vara ledsen. Men jag är ju en sån fighter, vill ju inte vara ledsen, vill inte gråta.

Varför ska livet vara så himla orättvist?


 

Jag älskar dig morbror, du fattas mig, du fattas oss.


IBLAND SÅ UNDRAR MAN VARFÖR

Kommer inte att uppdatera på ett tag pga dödsfall inom familjen. Jag kommer inte att orka skriva på ett tag då jag är fruktansvärt ledsen. Jag hoppas ni läsare förstår det, eller ni gör som ni vill. Jag återkommer så fort jag känner att jag orkar. Ha det bra alla fina läsare.

SISTA GÅNGEN SÅ PASSA PÅ

 

Jag tycker det är synd att det är sista gången, för det är verkligen ett toppen erbjudande. Så kom igen nu och shoppa för fulla muggar, man vet aldrig när det kommer ett liknande erbjudande.


TREDJE DELEN AV MITT SMINK

Här kommer den tredje delen av mitt smink från underbara e.l.f. Här har vi 5 olika eyeliners, riktigt fräsiga. Nej nu ska jag och älsklingen fortsätta med att göra i ordning barnrummet lite.

 

 

 

1 : Waterproof eyeliner pen

2 : Liquid eyeliner #Stardust

3 : Shimmer pencil # Plum passion

4 : Shimmer pencil # Precious pink

5 : Shimmer pencil # Iconic Ivory


NU BLIR DET EN PROMENAD

Nu har jag precis ätit lite frukost med hjärtat vid vårat underbara nyköpta köksbord. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, efter det ska vi faktiskt ta en promenad ner på stan. Kan bli riktigt mysigt i det här fina vädret. Robert vill veta hur långt det är att gå och så ner på stan, jag tycker att det är supermysigt att gå ner iallafall. När jag kommer hem så lägger jag ut tredje delen av mitt smink.


 

Det är fint nere vid vattnet i Gävle, riktigt mysigt. :)


VILKEN TOPPENKVÄLL

Dåligt av mig att inte lägga upp tredje delen av mitt smink, men jag gör det i morgon. Vi fick lite bråttom iväg halv tio, då det vart lite race såhär på kvällskvisten. Riktigt bra race och kul att S vann, grattis. Nu ska jag käka lite och sen hoppa ner i sängen med min underbaring. Vi ses i morgon mina härliga läsare.


 

Jag älskar dig min lilla barbapapa.


NU KAN VI ÄNTLIGEN MYSA

Sitter och kollar på Idol nu med älsklingen, Clara och Kristoffer. Riktigt fredagsmys. Självklart så sitter vi i våran nya supersköna soffa. Jag är otroligt nöjd lär jag säga. :) Efter Idol slänger jag in tredje delen av mitt smink, nu ska vi fortsätta kolla.ANG. THE VAMPIRE DIARIES

Nu blir det The vampire diaries för fulla muggar. Och för dom som inte fattar vad jag menar så sändes första avsnittet i tredje säsongen i USA igår, det betyder att avsnittet finns att ladda hem från typ piratebay idag om man vill. Det sänds alltså inte på tv:n. Så nu vet ni, på återseende gott folk.ÄNTLIGEN SÅ ÄR SOFFAN HÄR

Nu har jag äntligen fått hem min underbara soffa. Dom kom med den klockan tio i morse, så nu är jag överlycklig. Nackdelen är väl att dom inte monterade ihop den, så den står ju bara där på högkant liksom. Men jag har ringt syrran, så hon kommer hit och hjälper mig att montera den. Så kan vi passa på att kika på The vampire diaries sen.NU SÄGER VI GODNATT

Nu säger jag och älsklingen godnatt. Vi har varit ute och tagit en åktur med bilen, just för att jag tycker det är så mysigt och skönt. I morgon kommer soffan, ja jag vet att jag tjatar, men ack så skönt det ska bli. Dom kommer säkert tidigt så det är väl lika bra att man går och lägger sig i skaplig tid. Sen så brukar ju jag och älsklingen ligga och Wordfeuda lite innan vi sover. Haha, godnatt.

PASSA PÅ ATT SHOPPA LITE


ANDRA DELEN AV MITT SMINK

 

Nu går vi över till andra delen, här har vi 3 ögonskuggspaletter.

 

1 : Cream eyeshadow collection

2 : Smoky eyeshadow palette

3 : Natural eyeshadow palette


ÄR SUGEN PÅ LITE NYA SMYCKEN

Robert ligger och tar en powernap och jag ska flytta alla mina skor från vardagsrummet in till sovrummet. Kommer ta en stund att försöka få plats med alla, men det måste göras. För i morgon kommer äntligen soffan, yeeey. Ingen längtar mer än jag.

Medans jag gör det så kan ju nu alla kika in på Calli.se, där har dom urläckra smycken och saker. Det bara kliar i mina fingrar ner jag ser allt. Nu får det gärna bli löning så att jag får klicka hem lite snyggt. Så klicka här eller på bilden så kommer ni direkt in där. :)LITE NYHETER PÅ NELLY.COM


NU ÄR JAG OTROLIGT GLAD

Fick precis veta världens underbaraste sak, våran soffa kommer i morgon. Yeeey. Skulle egentligen komma idag, men jag ska till jobbcoachen kl två så då krockade det med leveransen. Åh vad jag ska mysa i våran nya soffa hela helgen, eller hela vintern lär jag ju säga.

Jag, min onepice och soffan.
Kommer bli solagbart i vinter. Nej nu måste jag göra mig i ordning och ta bussen till coachen, på återseende gott folk. Senare så kommer andra delen av mitt smink från e.l.f. :)


 

Här har vi alla onepice, står på Turkiets flygplats och fular oss. :)


EN LITEN UPDATE FRÅN SÄNGEN

Ligger i sängen nu och har precis varit ner och hämtat tvätten. Som tur var så öppnade dom tidigare så jag kunde kliva upp samtidigt som Robert. Nej nu tänkte jag fortsätta sova, vi får höras senare. Godnatt.

NU ROPAR LOPPLÅDAN

Näe, nu säger vi godnatt. Jag är less och måste kliva upp kl sju, bara för att vi är så dum i huvudet och glömmer tvätten i tvättstugan. Inte sådär värst skitroligt. Betyder ju att det är jag som måste klampa ner dit i morgon och ta reda på skiten. Aja, godnatt!

EN TILL SKOTÄVLING
Nu har jag hittat en skitbra tävling igen, självklart så tävlar man om att vinna ett par skor. Jag som älskar skor kan ju inte hålla mig borta från sådana här tävlingar. :) Klicka här eller på bilden ovan om du också vill vara med och tävla.

FÖRSTA BILDERNA AV MITT SMINK

Här kommer dom första bilderna på det jag har köpt. Ni får se en bild på allt som var med men sen så visar jag lite närmre på vad som var i. Så håll utkik i några dagar så får ni se allting. Är iallafall jättenöjd och allt verkar superbra. Ska bli ett sant nöje att sminka sig nu. Glöm inte att kika in på e.l.f om ni också vill förnya ert smink.


 

Börjar med att visa en bild på fyra saker ur paketet.


1 : Mineral infused face primer

2 : Foundation brush

3 : Bronzing brush

4 : Eyeshadow brush


SKÖN PROMENADVÄG

Nyligen hemkommen från stan. Jag har sån snäll pojkvän så han hämtade upp mig på stan efter jobbet. Tack så hemskt mycket. Det gick oerhört bra att gå ner på stan, det var inte alls så långt, riktigt skönt. Jag lyssnade på musik hela vägen så tiden gick ganska så fort.

Nu ska jag laga lite mat för karln är hungrig, det är jag med iofs. Tror det blir np enkelt som fiskpinnar och mos, Robert vill ha det. Hehe. Lägger upp sminket efteråt, orkar inte ta en massa bilder nu. Ni får hålla er till tåls.

NU BLIR DET EN PROMENAD

Ska käka lite lunch nu och sen gå ner på stan. Just precis, ner på stan. Idag känner jag mig hurtig så då passar jag på att gå lite. Ska ner på stan och gå till Försäkringskassan och fylla i lite papper. Tråkigt, men det måste göras.

När jag kommer hem så ska jag svara på alla kommentarer och lägga ut lite bilder på en del av sminket jag har fått. Tänkte dela upp allt så att det inte bara blir en hög med bilder och en lista på vad det är. Aja, nu måste jag käka.BILDER PÅ MINA ÄLSKLINGAR

Sitter och kollar på Idol med älsklingen. Skjutsade hem Clara för en stund sen och när vi kom hem igen så står det 2 polisbilar, en gavlegårdarbil och en låssmed utanför våran grannport. Lite paff man blev, hoppas det inte är något allvarligt.

Idag när jag stod och väntade på att Robert skulle hämta mig så gick det förbi en tant. Precis när hon kommer fram till mig så säger hon - "Gud vad du är söt när du står där". Snacka om att jag blev paff, men hon gjorde verkligen min dag. Kändes ju hur roligt som helst. Jag sa såklart tack. :) Folk blir så snälla och söta när man är gravid.

Har packat upp mina skor idag och ställt upp dom så att ni ska få se dom. Det blev en jäkla massa skor lär jag säga. Jag bara älskar skor och kan inte få nog av dom. Nej nu ska jag ta ett välbehövligt bad.


 

På sista bilden är mina favoriter, mina nyaste skor och älsklingar.


NU HAR JAG FÅTT PAKETET

Har precis varit och lämnat släpet och varit hem till Sätra en sväng. Fick mig en trevlig överraskning när jag kom hem till Sätra, jag har fått mitt paket från e.l.f. Hur roligt som helst, snacka om att jag slet upp paketet när jag kom hem. Just nu tänker jag inte visa allt jag fick med, utan nu ska jag laga mat. Mer om sminket i ett senare inlägg.


 

Lite bilder på paketet får ni iallafall. Jag är överlycklig.


NU BLIR DET LITE SERIEMYS

Ska alldeles strax kika på sista avsnittet av True blood för den här säsongen. Gråter lite för att det slutar, men på fredag kommer första avsnittet av The vampire diaries. Så det går egentligen ingen nöd på mig. Gossip girl börjar ju snart också så det kommer att bli en massa att kika på. Ja Fringe med, hade jag nästan glömt bort.

Igår var hjärtat och rensade ut det sista i gamla lägenheten, så nu är det tomt där. Nu ska vi bara städa där så är allt klart sen. Trivs fortfarande som fisken i vattnet i den nya lägenheten. Det börjar bli så himla snyggt här och idag tänkte ja ställa upp alla mina skor, ett evighetsjobb. Jag är ju lite besatt av skor, så jag har huuuur många som helst. Haha. Kan ta kort sen och visa alla. :) Nej nu ska jag lägga mig och kika på TB!


 

Bästa serierna som finns, kika på dom om ni aldrig gjort det. :)


NU HAR VI ETT NYTT KÖKSBORD

Då har vi varit till Sandviken och köpt ett nytt köksbord. :) Känns otroligt skönt och det blev otroligt snyggt. Knäppte lite bilder på vårat gamla bord så ska ni få se vad fult det var. Köpte även ett vitrinskåp, från Ikea, har alltid velat haft det. Kommer bli snyggt med alla mina fina flaskor och glas.

Nu sitter jag och väntar på min otroligt sega pojkvän, vill liksom käka mat snart, men han är bara seg. Som tur är så har jag iallafall min syster som sällskap. Nu klockan åtta blir det Idol för fulla muggar.


 

Ja ni ser ju skillnaden själv, det nya bordet och stolarna är så jävla snygga. :)


HAN SJUNGER HELT UNDERBART

Måste bara lägga in ett klipp på killen som jag tycker sjunger bäst i Idol hittills. Herregud vad han fick mig att rysa igår när jag kikade på Idol. Nu ska jag käka lunch, så njut av hans vackra stämma.NU HAR VI VALT SOFFA, ÄR NÖJD

Sådär ja, då har vi beställt en soffa. Vi tog en som det var snabb leverans på, så den ska komma om en vecka till tio dagar. Vi valde inte någon soffa från Möbeloutlet utan det blev en från Em. Så fort vi såg den så kände vi att vi ville ha den, ett stor tack till mamma som hade kollat upp den åt oss.

Jag tror att soffan kommer att passa in perfekt här. Jag längtar som fan lär jag säga. Vi ville ju ha två divaner från början, men har helt ändrat uppfattning. Så vi valde ett maxi slut och en divan, känns mycket mysigare. Kommer bli awesome att få mysa upp mig i hörnet med bebisen i vinter. Nej nu ska jag mysa med karln lite.


En sån blev det, fast i mörkgrått. Superskön verkligen.


NU SKA VI IVÄG PÅ SOFFJAKT

Nu står karln i duschen och här sitter jag i min morgonrock, mys. Ska snart klä på mig och sen kommer mamma och Pär och hämtar upp oss, vi ska på soffjakt. Ska kika på dom flesta ställena och kolla om det är någon vi vill ha. Fast jag har redan siktat in mig på 2 st på Möbeloutlet, så vi får väl se. Skriver mer senare.


 

Jag vill ha nån av dom här två, men så svårt att välja vilken.


EN LITEN UPPDATERING

Då har jag precis väckt Robert, nu får han inte sova längre. Han ska faktiskt upp och jobba förmiddag på måndag. Idag är det strålande väder ute och jag ska snart klä på mig och bege mig och handla lite så att vi får lite middag här hemma. Tror det blir köttfärssås och makaroner.

Igår hade jag skit roligt med Therese iallafall. Hon kom hit runt nio på morgonen och kikade på våran nya lägenhet. Efter det så drog vi ner på stan och gick till Arbetsförmedlingen. Där tog det lite tid, men det gick bra. Hon skrev in sig och jag ändrade min adress.

Sen efter det så åt vi lite lunch inne på nian, det blev pasta med kyckling och självklart vatten till det. Tog oss en liten shoppingrunda efter maten och jag inhandlade lite bebiskläder, men det får ni se i den andra bloggen. Glöm inte att fråga efter adressen om ni är nyfikna. :)

Sen tog vi oss en prom
enad till Stenebergsparken och hämtade lilla Flisan från dagmamman. Sen tog vi bussen hem till Tess och så fick jag se hennes nya lägenhet. Riktigt fin och mysig var den. Sen tog vi bussen till Brynäs för att hon skulle lämna Felicia hos en kompis och jag drog hem.

Nej nu ska jag klä på mig lite så att jag kan åka och handla. 

Dom är så himla söta. :)


Nu blir det lite lördagssmys med älsklingen

Har precis varit och handlat. Så nu blir det köttfärssås och makaroner till middag. Kanske borde slå till stort och tända lite ljus, mysigt. Iallafall så knäppte hjärtat kort på mig innan vi åkte. Ursäkta att jag ser ut som något katten har dragit in, men har haft dålig sömn den senaste veckan. Nu käk, hej!


Jag tycker jag ser gigantiskt ut nu, undra hur jag ska ta mig utanför dörren i vinter. :P


Här har ni lite nya kläder och nya babyskyddet

Har precis knäppt kort på sakerna jag köpte igår, blev en body och tillhörande byxor och mössa. Skit söta var dom så jag kunde inte motstå att köpa dem. Såklart så köpte jag dom i neutrala färger då jag inte vet könet på vårat lilla underverk. Kläderna går i vitt och brunt.

Sen blev det två par strumpor, på ena står det I love mum och på dem andra står det I love dad. Så himla söta dom också, kunde verkligen inte motstå dom heller. Robert sken upp som en sol när han såg dom, tihi. Söthjärtat. IDag har han legat och känt en massa sparkar, blir så glad av att se han glad.

Iallafall så fick vi ett babyskydd av mamma, hon ville köpa ett åt oss. Tack så hjärtligt. Det blev ett Akta graco logico s HP. De blev färgen svart, sjukt snygg är den och jag är riktigt nöjd. Känns så himla bra att vi valde en lite dyrare som för oss känns lite säkrare. Man vill ju ha det säkraste för ens bebis.

Magbilderna får komma senare, ska åka iväg och handla nu.


Är verkligen supernöjd över sakerna. Tycker det ska bli så himla spännande med bebis.


Inte lätt att hinna med överallt

Jag vet att jag är superdålig på att uppdatera här. Men just nu finns det inte så mycket att skriva om. Jo jag ska nog försöka få Robert att knäppa en magbild på mig så ska ni få se hur tjock jag är nu. Sen så ska jag nog visa nya babyskyddet och lite kläder jag köpte igår. Jag ska bli bättre, jag lovar.

ÄR GANSKA SÅ SLUT NU

Vilken natt alltså. Jag skrev ju att jag skulle gå och lägga mig runt tolv, men så blev inte fallet. Jag somnade nog inte förens efter tre någon gång. Aja, gick upp för ett tag sen, ska käka lite lunch nu hade jag tänkt. Älkslingen sover och det ska han få göra några timmar till. Jag skriver mer om min dag i morgon.

Glöm inte att kika ine.l.f och shoppa loss. Erbjudandet gäller bara i 2 dagar till, så passa på. Glöm inte att skriva in koden 250kfb.

ETT SKITBRA ERBJUDANDE

Nu jäklar har dom ett skitbra erbjudande på e.l.f igen. Nu är det 50% på hela sortimentet, som när jag beställde. Tyvär så har ju inte jag fått mina produkter för att det var så många som beställde sist. Men sakerna är på väg och får dom nog tidigt nästa vecka.

Om ni är sugen på at
t beställa hem lite smink så kika in här och skriv in koden 250kfb så dras det 50% i kassan. Hur bra är inte det då. Så shoppa loss nu. :)ÄR HELT SLUT SOM ARTIST

Vilken dag alltså, har inte varit en lugn stund. Fast jag tänker berätta allt i morgon för jag orkar inte nu. Jag är helt slut som artist för jag har varit vaken sen klockan sju i morse. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova en skvätt. Godnatt!

UPPE MED TUPPEN IDAG

Känner mig helt död, men det är det värt. Ska ju få träffa Therese idag, roligt. Jag kanske somnade runt halv tre och vaknade kl sju när Robert kom hem från jobbet. Så jag är ganska så mör nu lär jag säga. Ska väl försöka trycka i mig lite frukost om magen tillåter det.

Ska iallafall följa med henne ner på staden och till Arbetsförmedlingen. Klart hon ska ha hjälp av en veteran inom det området, haha. Sen efter det hoppas jag på en lunch eller fika eller vad som helst. Fick även pengar idag så ska nog köpa lite bebisstuff om jag har tid och ork. Nej, nu måste jag sätta fart, ha en bra dag mina underbara läsare.


 

En tokgammal bild på mig och Tessan, så kul vi har haft.


NYDUSCHAD, FRÄSCH OCH REN

Ja då har man badat klart. Blev till att skrubba hela kroppen också och rengöra ansiktet. Har fått så himla dålig hy nu när jag är gravid. Så det var välbehövligt. Använde mig av en bodyscrub från H&M och till ansiktet så använde jag mig av något nytt.

Den heter Pure active exfo-brusher. Det är första gången jag använder mig av den, men känner redan nu att den är bra. Det är lite mint i den så man känner sig riktigt fräsch efteråt. Nu ska jag snart smörja in mig med Pure A också från Garnier. Bästa ansiktskrämen som finns, den återfuktar och är inge fet, perfekt.

Sitter just nu i min morgonrock och lyssnar på Melissa Horn och dricker bubbelvatten. Ska väl snart krypa ner i sängen och försöka få mig lite sömn. Hoppas det går bättre att sova i natt. Nej vi hörs i morgon, natti natt.


 

Sorry för dom oseriösa bilderna, men bara kände för att muppa lite i camen.


LYXAR TILL DET MED ETT BAD

Har precis vinkat av karln som har åkt till jobbet. Så nu är jag ensam igen, tråkigt. Tänkte faktiskt passa på att ta ett bad såhär på kvällskvisten. Har ju nu i nya lägenheten ett badkar och ingen är gladare än jag. Tror inte jag har badat i ett badkar på kanske 7 år eller nått såntt, så det ska bli mys.

Skriver kanske mer innan jag går och lägger mig, tack för alla kommentarer.


Ett sånt här badkar vill jag ha när jag har skaffat hus, snyggt som fan.


JAG HATAR ATT INTE KUNNA SOVA

Väntar på att ugnen ska bli varm, sen ska jag in med lasagnen. Därefter väcka karln så han också får i sig lite käk. Sen ska vi förhoppningsvis åka till Möbeloutlet och kika på soffa med mamsen. Hoppas på att våran finns inne så att vi kan köpa den, det suger att använda tältsängen som soffa.

Det gick inte så bra att sova i natt, syrran åkte runt tolv. Men jag kom i säng rätt så sent, kunde verkligen inte somna. När Robert kom hem i morse runt åtta så hade jag bara sovit nån timme. Så jag fick säga till Tessan att jag ej kunde följa med henne idag, jag var ju så jäkla slut. Sen så har jag sovit och vaknat om vartannat till klockan 12, då gick jag upp.

Nej nu ska jag sätta in lasagnen, på återseende gott folk.

MYSIG VY FRÅN BALKONGEN

Sitter och kikar på efterlyst med lillasyster Clara. Robert åkte precis till jobbet, riktigt tråkigt. Skönt iallafall att syster är här och underhåller mig lite.

Sov ju själv i natt f
ör första gången, det gick riktigt bra faktiskt. Jag var så trött så jag somnade på en gång. Var ner på Tempo för första gången idag, köpte frimärke och postade lite brev. Sen så har jag och älsklingen vart och hämtat lite saker i gamla lägenheten. Nej nu ska vi fortsätta kika på efterlyst.


 

Bild tagen från våran balkong ikväll, mysiga moln.


GÖR SOM JAG, VAR MED OCH TÄVLA

Nu kan du vara med och tävla och priset är ett par Jeffrey Campbell skor. Är man lika galen i skor som jag är så är det här en perfekt tävling. Kika in här om ni är sugna på ett par nya skor.PASSA PÅ ATT SHOPPA LOSS

Sitter här i lägenheten helt ensam, Robert jobbar natt. Igår natt så sov syrran här så jag var aldrig ensam, så det blir första gången i natt. Tror nog att det kommer att gå bra. Lär väl sova med alla lampor på eller nått, är ju så fruktansvärt mörkrädd.

Har varit nere på stan
idag med syrran och Sofie, riktigt trevligt må jag säga. Kikade runt lite och tog en fika på mingel & bar. I morse var jag till barnmorskan, men det skriver jag ju såklart om i min andra blogg. Nej nu ska jag kika lite på tv innan jag går och lägger mig.

Just ja, nu finns det ett jättebra
erbjudande på e.l.f. Handlar ni för lite över 200kr så får ni fri frakt och ett sminkset på köpet. Erbjudandet går ut snart så passa på att beställa saker. Sminksetet har ett värde på ca 150 kr, så passa på. Skriv bara in koden septembereu så tar ni del av erbjudandet.Det är underbart att ha ett barnrum att inreda

I morgon är det dags för ett besök hos barnmorskan. Ska bli spännande, har ju inte varit där sen 10 juni. Har ingen aning om vad jag ska göra där, men det blir säkert en massa prover och vägning och sånt. Det ser jag fram emot.

Barnrummet här hemma i nya lägenheten är ockuperad av en massa kartonger, men ska börja rensa lite i veckan så att det blir snyggt där. Har satt upp barngardiner och monterat skötbordet, det tar sig. Jag kommer nog att bli toknöjd när allt är klart. Nu längtar jag snart ihjäl mig lär jag säga.

Har en otroligt underbar pojkvän som stöttar mig fullt ut. Han tar hand om mig när jag mår dåligt och när jag är ledsen. För det gör man när man är gravid, mår dåligt och är ledsen alltså. Jag gråter i stort sett åt ingenting och jag tycker att allt jag gör är jobbigt. Haha. Men så kan det vara. Jag älskar dig Robert.

JAG ÄLSKAR ATT VARA BRYNÄSBO

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera, men har verkligen inte haft tid nu när vi har flyttat. Är iallafall otroligt jäkla nöjd med lägenheten, jag trivs så himla bra. Just nu är det väl lite rörigt och i barnrummet så står det typ hundra kartonger, haha.

Mamma kom hit igår och fixade upp alla gardiner vi köpte på Ikea i lördags. Det blev toksnyggt och jag är supernöjd verkligen. Det är skitsnyggt här och allting passar så himla bra. Känns tokskönt att vi båda har flyttat in här och att vi nu officiellt bor ihop, båda står ju på dörren. Hehe.

Nu ska jag käka lite lunch och kolla på True blood. Robert ligger och sover för han ska jobba natt i natt. Då ska jag få sova ensam i den här stora lägenheten, kommer att bli läskigt, hehe nädå. Det fixar jag nog. Senare idag ska vi hem till mamma och fira henne, för hon fyller år idag, grattis.

Tänkte dela med mig av en helt underbar och fantastiskt video. Jag blev så himla rörd och jag grät en skvätt när jag såg den. Jag ska aldrig mer i hela mitt liv börja röka igen, känns så skönt att både jag och älsklingen har varit rökfria sen vi fick reda på att jag var gravid.


 

Besök gärna deras hemsida.


RSS 2.0


bloglovin bloglovin