Min lilla gobit är inte så liten längre

Nu ska jag försöka skriva lite oftare, men blir liksom aldrig att man får nå tid över. Elvira vill sitta eller stå mest hela tiden och den lilla tiden hon vilar, ja då passar jag på att vila också. Sen när Robert kommer hem och tar lillan, då gör jag oftast något annat, så bloggen blir ganska så lidande.

Elvira växer så det knakar iallafall. Idag var hon in på 5månaders kollen och tog vaccinationssprutor. Hon skrek i en halv minut sen var det bra. Är väl kanske lite trött nu så hon sover ganska så mycket, så då passar jag på att blogga. Den stora damen var hela 67cm lång och vägde 7485g. Hon är så lång och stor för att vara förtidigt född. Hår har hon en massa av också.

Det är så spännande och vara med henne och se alla hennes framsteg. Att höra henne skratta får mig att dö lite inombords, för det är det absolut bästa jag varit med om. Självklart så gör sig min sjukdom påmind och man får ständigt leva med oron om att det ska hända något.

Var på mitt första hjärtultraljud efter att allt hände. Kan verka som att det är så långt efteråt, men det är bara för att hjärtat tar tid på sig att läka ihop så det behövs inget tidigare ultraljud. Allt börjar väl sakta men säkert bli bra. Mycket positivt, men även en massa negativt. Som vanligt, det är liksom en del av vardagen. Äh, nu måste jag plocka undan lite, får besök av mamma om en stund.Kommentarer
Postat av: Emma - Mamma till Ebba

Åh så söt lillan är! Hel go :)

2012-04-25 @ 21:33:37
URL: http://emmaeskola.devote.se
Postat av: Clara

Hon är ju så söt så man smälter! <3

2012-04-27 @ 11:50:40
URL: http://ragnefjards.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tävling på gång!

Spana in bloggen för att vara med :)puss kram /Natta

2012-04-27 @ 19:14:11
URL: http://natalies.se
Postat av: Emma - mamma till Loie

men sicken liten glad en! oroligt söt!

2012-05-31 @ 20:16:10
URL: http://loverfool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin