Sådär, nu vet ni att jag lever också

Ibland så räcker inte ens viljan utan man blir som förlamad. Orken finns inte riktigt nu och viljan är inte tillräckligt stark. Men vill iallafall skriva och säga att jag lever. Det var längesen jag uppdaterade såhär dåligt i min blogg och jag skäms lite. Ska försöka bättra mig men känner att jag vill lägga ner all min energi på Elvira och min underbara familj.

Veckan har iallafall varit amazing, gjort så himla mycket. Köpt nytt akvarium, ett större. Är verkligen supernöjd och det är riktigt kul med ett större akvarium. Man får plats med fler fiskar och det är mycket roligare. En ännu roligare sak är att Elvira har lärt sig att skratta. Hon har hittills på en vecka gjort det fyra gånger. Det är inte supermycket men det går ju iallafall framåt. Jag är så stolt över henne.

Hockeyn går bra och jag är nöjdast i världen. Brynäs levererar verkligen just nu och det är så himla kul att kolla. Elvira älskar också hockey. Igår kom Lisa och Sandra hit och kollade på hockey men det vart nog mer att vi satt och snackade en massa. Kul var det iallafall och jag märkte hur mycket jag har saknat Sandra. Lisa med såklart men henne har jag ju träffat lite oftare.

Nu ska jag vila lite med lillsnuttan och sen ska jag laga hennes mat. Till lunch idag blir det tacopaj för min del som jag gjorde igår. Mums.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin