En ny hjärtoperation och jag är rädd

Pressen blev nog lite för stor förr, skrev alltid för att göra andra nöjd. Nu är det mina vilkor som gäller och jag skiter i om någon läser eller inte. Det är annorlunda nu, allt är bra och jag är lycklig. Så nära mitt mål och mina drömmar. Små stopp innan bara, men sen är det rakt fram som gäller.

Är nervös, rädd och inte redo, operation om två veckor. Vill inte tänka på det, vill inte göra en till hjärtoperation. Det gör ont, är läskigt och helt utan kontroll. Varför sa dom inte innan att det var svårare att ta ut pacemakern, varför kunde dom inte sagt det då. Mer avancerat att ta ut den, har elektroderna växt fast så är det kört.

Vill inte tänka på det, men känner att det är det enda jag gör nu för tiden. Tur att jag har Elvira som kan skingra mina tankar. Mitt lilla busfrö som är överallt nu, kryper, ålar och ställer sig mot soffan. Hon är så duktig min tjej. Är så oerhört stolt över henne, hon lär sig nya saker varje dag.

Tankarn för mig till mörka områden, tänker på vad jag har gjort för att förtjäna det här. Har jag varit så elak och dum? Nu vågar jag knappt svära, är så rädd att hjärtat ska stanna. Jämt och varje dag så är jag rädd. Rädd för att jag ska dö. Har sådan vidrig dödsångest att det är svårt att vara glad, nöjd och lycklig. Och värre kommer det bli, för utan pacemaker så har jag inge skydd alls.

Varför skulle just jag av alla människor få en felaktig pacemaker, en som kunnat döda mig. Som en tidsinställd bomb fast man inte vet tiden. Det är bara jag som har sådan otur, fan också.

Och sist men inte minst, förlåt och ursäkt för det deppiga inlägget. Men det finns saker man måste skriva ner som man inte kan prata om. Hade inlägget varit privat så hade det varit ännu deppigare. Ni får den snälla versionen av den mörka sanningen. Tack och hej för mig, nu ska jag och Elvira ut och plocka smultron i mitt lilla land.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin