En paus från livet hade nog varit nått

Ja då var man här igen, helt ensam och ingen att prata med. Önskar att jag hade en vän som bodde nära och som inte tänkte på sig själv utan kunde lyssna på mig i några sekunder. Mina favoriter bor alldeles för långt bort eller så känner man inte varandra lika bra längre. Tråkigt när det blir så.

Jag tänker ofta på döden, det går inte en dag utan att jag snuddar vid tanken. Tänk om är nog den största frågan av dom alla. Egentligen borde jag inte tänka så, inte slösa energi på frågor jag inte kan få svar på. Tiden visar hur det kommer att bli. Så jag lever som om varje dag vore min sista, det gör mig ledsen.

För alla er som inte vet så har ju jag, Robert och Elvira flyttat till radhus i Södra Bomhus. Jag älskar att bo här och det känns så himla rätt. Lite prova på innan vi flyttar till hus. Jag är så himla lycklig över att bo här, att ha en egen gräsmatta och trevliga grannar. Jag har ett litet land där det växer smultron, jordgubbar, chili/piri piri och squash. Har en rödvinbärsbuske och en svartvinbärsbuske. Har bakat kaka på vinbären flera gånger. I´m living the dream och kan inte njuta av det.

Nä nu måste jag förfan rycka upp mig, såhär kan jag ju inte gå runt och må. Snart kommer folk att börja prata med mig och jag kan inte det, inte med dom. Vill ha någon annan, som inte känner mig så väl. Som inte vet något om mig, som inte dömmer mig. Jag önskar att jag kunde packa ihop och ta en paus, en paus från mitt eländiga liv.


För dig skulle jag göra vad som helst, du ger mig liv och hopp. Jag älskar dig till månen och tillbaka, bästaste Elvira.


Kommentarer
Postat av: krispigt

Snubblade förbi här och läste inlägget med intresse. Sällan jag läser så ärliga blogginlägg. Lycka till med livet!

2012-08-24 @ 18:17:27
URL: http://krispigt.ratata.fi
Postat av: ullie

tänk på att du har såå mycket att vara glad åt ..
Lev livet nu ta vara på allt positivit så hoppas ja du mår bättre snart kram

2012-10-22 @ 00:39:38
URL: http://weberskold.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin