Borta bra men hemma är nog ändå bäst

En av dom jobbigaste nätterna hittills, Elvira var vaken mer än hon sov. Jag är så trött nu att jag tror att jag ska gå och lägga mig. I morgon har vi tid hos BVC lite efter tio och Elvira ska vägas, mätas och få 1års sprutan. Jag hoppas att hon fixar det och inte blir alltför dålig och gnällig. 
 
Efter det blir det köpis och lämna in telefonen och sen Ikea. Sen hoppas jag det blir middag och efter det ska jag åka hem igen. Det här blir ju andra natten jag sover hemma hos mamma i Sätra. Mysigt men trivs bäst hemma lär jag säga. Elvira också tror jag, hon sover oroligt här. Nä nu ska jag kika klart på programmet på tv och sen sova, Godnatt. 
 
En liten söt Elvira. Som jag älskar den här lilla tjejen. 

Fick ganska så dåliga besked idag

Är hemma hos mamma och ska sova här. Måste städa ur mitt gamla rum så att dom kan göra om det till gästrum, det är sjukt mycket saker och skit som ska sorteras och slängas. Kommer säkerligen att hålla på hela dagen i morgon, men skönt att äntligen få det klart. 
 
Var till min hjärtläkare idag, en liten extra kontroll sen jag hade så ont i hjärtat för några veckor sedan. Hade lika ont i helgen i några dagar och sen gick det över. Idag har jag fått svar på vad det är för fel, ena min elektrod håller på att borra igenom hjärtväggen. Alltså inga bra nyheter, som vanligt när det gäller mig. Så nu väntar jag på att Uppsala ska höra av sig så att jag får reda på vad som händer. 
 
Risken finns ju att när dom tar bort pacemakern så kommer det att bli ett hål om elektroden har punkterat väggen, då blir det kanske en blödning och det är inte bra. Tar man inte bort pacemakern så kommer jag ha ont där elektroden ligger och skaver, plus att det inte är bra att ha föremål i kroppen man inte använder. Så jag är orolig, att det är allvarligt, att jag kommer att dö. 
 
Fan för min jävla otur, nu ska jag kramas med min underbara mamma. 
 
 

Min första kärlek var även min värsta kärlek

Tänker ofta tillbaka, fastnar lätt i gamla minnen. Önskar att jag kunde hoppa tillbaka och göra om vissa delar av mitt liv. Men jag antar att det är alla dom sakerna som gör mig till den jag är. Har ibland svårt att förstå hur jag har betett mig, agerat och framför allt hur olyckligt kär jag har varit. 
 
Alla som känner mig, eller iallafall dom flesta vet ju om att jag en gång i tiden var jävligt olyckligt kär. I min första kärlek, vi kallar han T, den där som är alldeles supersvår att komma över. Det är först nu flera år senare som jag förstår vilken skada den där kärleken gjorde. Jag ryser vid bara tanken av det faktiskt. Jag trodde verkligen att jag skulle dö utan just den personen, trodde aldrig att jag skulle sluta gråta. Än idag förstår jag inte hur jag kunde låta han leka med mig och mina känslor. Vafan, fattade jag ingenting eller.
 
Våran relation var aldrig bra, jag lärde mig mycket av honom. Hur man är otrogen, ett svin och elak. Jag har jämfört alla mina pojkvännen med han, kastat bort dom när jag märkt att dom inte är lika. Jag har trånat, älskat och blint följt varje vink. När jag såg han hoppade hjärtat några extra slag och jag kunde drömma om han på nätterna. Jag älskade honom och han lekte bara med mig. Han kunde utnyttja mig för sex för han visste att så fort han ringde så ställde jag upp. Vi kunde köra bort någonstans och när han var klar med mig så lämnade han mig på platsen så fick jag gå hem. Han lovade mig varje gång att han skulle göra slut med sin flickvän och jag trodde dyrt och heligt på honom. 
 
I dagens läge har jag världens underbaraste pojkvän, han har visat mig vad äkta kärlek är. Robert är min andra och största och enda kärlek. Han älskar mig villkorslöst och är snäll och helt perfekt. Han får mig att skratta och det är det absolut bästa med vårat förhållande. Med honom känner jag mig trygg och vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Han är den bästa pappan som finns och tillsammans har vi världens sötast, snällaste och underbaraste lilla dotter. Jag är så himla lycklig och jag skulle inte byta mitt liv mot någon annans. Jag fick verkligen en dålig första kärlek och det tog mig runt 6 år att komma över honom, nu är det så himla skönt att det är över. 
 
Och vet ni vad det absolut bästa är, när jag ser han nu så känner jag ingenting!

I tried to see the good, but the bad always win

Vaknade med världens huvudvärk och magknip. Undra om jag håller på att bli sjuk, är fryssen och känner mig hängig. Tålamodet är nere på noll och Elvira testar mina gränser hela tiden. Önskar att Robert kunde vakna snart så att jag får bädda ner mig i soffan en stund.

Men måste tyvärr åka och lämna in telefonen, vill ha den klar så fort som möjligt. Orkar inte få psykbryt varje gång jag ska använda den. Får se om jag kanske går ut och åker lite pulka med Elvira om jag känner att jag orkar. Hehe. Det är ju helt magiskt ute nu, jag älskar snö.


Stop haunting my dreams, please set me free

Här ligger jag i våran 1.80 säng helt ensam och övergiven. Robert jobbar natt och jag kan som vanligt inte somna. Lyssna på musik blir som en drog dom nätter jag inte kan sova. Typ dom enda tillfällena jag kan lyssna på vilken musik jag vill. 
 
Ska upp om några timmar och jag är inte ett dugg pepp faktiskt, ska dock bli roligt att dra till öppna. Träffa lite andra människor och Elvira får leka av sig lite. Om jag bara kunde somna så vore ju det toppen också, men John blund verkar ha glömt bort mitt lilla hus. Äh, jag gör väl ett försök. 
 
"I hate to feel this way, my days all feel the same,
And yesterday was proof that tomorrow will too.
No matter what they say, can't drink it all away,
Cuz all that I do, is think about you,
Is think about you."

Det börjar kännas bättre

Idag är det måndag, det innebär en nystart för mig. Inget socker, fett och en massa träning. Just idag har jag inte tränat, har varit i farten hela dagen så jag får ta igen det i morgon istället. I morgon blir det även öppna förskolan en sväng, om bli inte lyckas försova oss. Vi är ganska så duktiga på det Elvira och jag. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, idagivande Elvira runt tolv, haha. 
 
Ska även åka och lämna in telefonen på lagning, den där jäkla hemknappen fungerar inte längre. Jag måste trycka skiiit hårt och det driver mig till vansinne verkligen. Så jag hoppas jag hinner få tillbaka den innan jul. Men har inga förhoppningar, för det brukar ta lång tid. 
 
Nä nu tänkte jag kika lite på tv en stund sen ska jag sova, är sjukt trött! 
 

Elvirasmamma.se

John Lindberg trio rockar loss på bockinvigningen. :)


Tänk att det redan är andra december

Idag är det söndag, första advent, bockinvigning och mys. Elvira kryper runt på golvet, klättrar upp i soffan och skrattar och leker, det finns inget bättre. Jag blir nog rätt kort idag då Elvira inte tillåter mig att ägna mer tid åt bloggen än åt henne. Hehe. Men det gör inte mig så mycket ändå förjaga älskar att ge henne all min tid. 
 
Runt kl två idag så tar jag och snuttan bussen ner på stan för att kolla på invigningen av bocken. Tror det kommer att vara lika bra som det brukar, kanske lite bättre. Nä nu skbevis kolla på lite barnprogram och hoppas på att Elvira somnar en stund så att jag kan ta en dusch. På återseende gott folk. :) 
 
 

Fröken Naiv & Herr Paper Tiger

Fröken Naiv
blir utskrattad bakom ryggen
när hon sjunger om sin nya kärlek i duschen.
Men Herr Paper Tiger är klar med henne,
för längesedan.
Han bara glömde säga hejdå.
 
Fröken Naiv
kysser spegeln och dansar
naken i sitt sovrum och hoppas
att han tänker lika ofta som hon,
på dem.
Men Herr Paper Tiger dansar
naken i någon annans sovrum.
 
Fröken Naiv
skriver en dikt och skickar med posten
men två dagar senare är den tillbaka i brevlådan
?Finns ingen på uppgiven adress?
Uppgiven är hon inte.
Det måste vara något fel på posten.
 
Fröken Naiv
ringer sin kärlek för att än en gång
bara viska att hon tänker på honom.
Men Herr Paper Tiger kan inte svara.
 
Herr Paper Tiger ringer inte upp
och Fröken Naiv vänder sig om och ser
världen hånle henne i ansiktet.
 

Kanske borde bli en vana det här

Har ju fått en skrivmaskin av min älskling, ska skriva av mig lite. Men färgbanden som finns är dåliga så i väntan på nya så får jag väl skriva lite här. Tanken är väl att jag ska skriva lite memoarer, eller minnen, eller vad som helst. Vill skriva ner saker så att jag kommer ihåg det, få ut alla känslor som jag inte kan prata om eller skriva om här. Plus att jag tycker att det är ganska så charmigt med en gammal skrivmaskin.

Ligger i sängen med en snarkande karl bredvid mig, betyder att jag inte kan sova. Han ska upp om några timmar och jobba och då kan jag passa på att sova lite. Sen ska jag och Elvira till invigningen av bocken, brukar vara ganska så spektakulärt ibland. Plus att JLT skulle spela och dom är ju ganska så bra. Kommer nog bli en bra dag.

Hoppas bara att mina smärtor kring bröst och hjärtat försvinner, blir orolig när jag har ont. På måndag blir det hårdträning, måste försöka gå ner runt 40 kg. Kommer blir hårt men jag ska verkligen lyckas, jag MÅSTE lyckas. Tror helt ärligt att jag inte kommer att överleva om jag inte går ner i vikt. Min dödsångest är så fruktansvärt påtaglig nu för tiden.

Jag måste överleva för jag måste få se Elvira växa upp! Min älskade underbara unge som bara växer och växer och är alldeles toksmart och supersöt. Hon gör mig så stolt när hon varje dag visar nya saker. Jag älskar henne så otroligt mycket.

Nä nu ska jag kika på lite serier och sen sova, godnatt!


RSS 2.0


bloglovin bloglovin