Fick ganska så dåliga besked idag

Är hemma hos mamma och ska sova här. Måste städa ur mitt gamla rum så att dom kan göra om det till gästrum, det är sjukt mycket saker och skit som ska sorteras och slängas. Kommer säkerligen att hålla på hela dagen i morgon, men skönt att äntligen få det klart. 
 
Var till min hjärtläkare idag, en liten extra kontroll sen jag hade så ont i hjärtat för några veckor sedan. Hade lika ont i helgen i några dagar och sen gick det över. Idag har jag fått svar på vad det är för fel, ena min elektrod håller på att borra igenom hjärtväggen. Alltså inga bra nyheter, som vanligt när det gäller mig. Så nu väntar jag på att Uppsala ska höra av sig så att jag får reda på vad som händer. 
 
Risken finns ju att när dom tar bort pacemakern så kommer det att bli ett hål om elektroden har punkterat väggen, då blir det kanske en blödning och det är inte bra. Tar man inte bort pacemakern så kommer jag ha ont där elektroden ligger och skaver, plus att det inte är bra att ha föremål i kroppen man inte använder. Så jag är orolig, att det är allvarligt, att jag kommer att dö. 
 
Fan för min jävla otur, nu ska jag kramas med min underbara mamma. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin