Kanske borde bli en vana det här

Har ju fått en skrivmaskin av min älskling, ska skriva av mig lite. Men färgbanden som finns är dåliga så i väntan på nya så får jag väl skriva lite här. Tanken är väl att jag ska skriva lite memoarer, eller minnen, eller vad som helst. Vill skriva ner saker så att jag kommer ihåg det, få ut alla känslor som jag inte kan prata om eller skriva om här. Plus att jag tycker att det är ganska så charmigt med en gammal skrivmaskin.

Ligger i sängen med en snarkande karl bredvid mig, betyder att jag inte kan sova. Han ska upp om några timmar och jobba och då kan jag passa på att sova lite. Sen ska jag och Elvira till invigningen av bocken, brukar vara ganska så spektakulärt ibland. Plus att JLT skulle spela och dom är ju ganska så bra. Kommer nog bli en bra dag.

Hoppas bara att mina smärtor kring bröst och hjärtat försvinner, blir orolig när jag har ont. På måndag blir det hårdträning, måste försöka gå ner runt 40 kg. Kommer blir hårt men jag ska verkligen lyckas, jag MÅSTE lyckas. Tror helt ärligt att jag inte kommer att överleva om jag inte går ner i vikt. Min dödsångest är så fruktansvärt påtaglig nu för tiden.

Jag måste överleva för jag måste få se Elvira växa upp! Min älskade underbara unge som bara växer och växer och är alldeles toksmart och supersöt. Hon gör mig så stolt när hon varje dag visar nya saker. Jag älskar henne så otroligt mycket.

Nä nu ska jag kika på lite serier och sen sova, godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin