Aldrig roligt att behöva åka till sjukhuset

Vilken strålande dag det är idag. Solen skiner och det är underbart varmt. Ska alldeles strax åka till Sätra för att äta lite middag hos syrran. Hon som står för maten när mamma är utomlands. Elvira ligger just nu nere på lekmattan och är superglad och skriker av glädje. Underbara unge.

Igår var det tid för att åka till doktorn. Fick annorlunda besked, slipper operationen jag var så nervös inför. Men måste ändå behandlas i ungefär 8 veckor. Det suger. Men efter det, då jävlar. Då ska jag träna som ett arsel och verkligen kämpa. Är trött på att vara tjock och uppblåst och sjuk. Det ska ske en massa förändringar och jag ska leva och må bra. Synd bara att jag måste må såhär heeeeela sommaren. Aja, finns fler somrar. Nej nu ska jag pussa på min söta dotter sen så far vi iväg. Ha en fortsatt trevlig dag mina älskade läsare.


Har så mycket att se fram emot

Roberts sista semestervecka, känns sådär lär jag säga. Tiden har gått så otroligt fort och jag hänger nästan inte med. Samma sak med Elvira, tiden går alldeles för fort där med. Jag tycker att hon utvecklas och lär sig nya saker varje dag. Hon är så duktig min lilla prinsessa.

Igår bloggade jag för första gången på evigheter, det trillade in en massa folk. Spännande. Sen så fick jag otroligt många kommentarer också. Så himla spännande. Ska sätta mig ner och svara på alla dom så fort jag får lite tid över, Elvira kanske somnar snart. Robert ska strax iväg och jag ska väl snart göra i ordning mig. Kanske blir till att vila en stund då min sömn fortfarande är lite rubbad sen midsommar. Ha en bra dag alla mina awesome läsare.


Midsommarhelg och annat roligt

Midsommar firade jag och Robert på Limön i Kristoffers stuga. Elvira sov hos mamma då och det gick superbra, hon är så duktig min lilla bebis. Dagen började med att jag bakade en tacopaj som jag tog med till mamma. Vi åt kött, färskpotatis, ost&skink paj, tacopaj och annat smått och gott. Det var otroligt gott lär jag säga. Sen spelade vi kubb och kikade på Elvira när hon snurrade runt på filten ute. Hon älskar att vara ute. Sen skjutsade mamma oss till djuphamn där Kristoffer hämtade oss med båten. I stugan var Marcus B, Linda, Marcus P och Jocke från havet. Vi hade en awesome kväll med lite för mycket alkohol. Vi satt vid havet vid brasan till klockan sex på morgonen, var ganska så inrökt dagen efter lär jag säga.

Vaknade upp och mådde som jag förtjänade, som ett as verkligen. Spydde lite i skogen och gick typ 1 km för att kunna köpa lite cola. Var inte så jäkla skönt när man var bakfull. Robert mådde ännu sämre men vi valde att åka hem med limöbåten så att vi fick slappa lite hemma. Senare på kvällen kom mamma hit med mysbebisen, som jag hade saknat henne. Blev kram och pusskalas när hon kom. Resten av kvällen så kikade vi på film och halvsov lite, helt okej kväll.

Idag mår vi bättre men är fortfarande riktigt trött. Ikväll ska vi iväg och göra en liten hemlig sak, inget jag tänker skriva om här innan det är helt klart. Jag hoppas iallafall att det blir som vi tänkt oss för då kommer iallafall jag bli överlycklig. Nej nu ska jag äta lite mat och kolla på desperate housewives. :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/208099/images/2012/pic_207224663.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/208099/images/2012/pic_207224685.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/208099/images/2012/pic_207224693.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/208099/images/2012/pic_207224696.jpg" class="image">


RSS 2.0


bloglovin bloglovin