Blir så less på allt ibland

Elvira har skrikit nästan hela dagen, det är andra gången hon gör det sen hon föddes. Så egentligen så ska man väl inte klaga, men just idag så har jag ont i huvudet och i magen. Robert har jobbat natt så han ska sova hela dagen så jag får ta bebis när hon skriker. Jag är hungrig och jag är trött.

Har även fått pissdåliga nyheter idag. Fick tid hos kirurgen om tre jävla månader, sjukt lång tid. Så jag ringde och klagade lite så fick en tid i slutet av juni. Fattar inte riktigt hur dom tänker när jag faktiskt kan dö av det här. Gävle sjukhus suger. Sen så ringde försäkringskassan och sa att jag kommer att bli återbetalningsskyldig. För något dom sa åt mig att göra. Fyfan för dom. Nä idag är det ingen bra dag, nu har iallafall Elvira somnat en stund i min famn. Hoppas hon är gladare när hon vaknar, vill ju ha mat nu.


Herregud, såhär får det ju inte vara

Jag vet att jag suger på att uppdatera, helt ärligt så förstår inte jag hur mammor har tid att blogga så mycket som dom gör. Jag tycker att jag aldrig har tid längre, Elvira vill ju göra en massa saker hela tiden, men som jag brukar säga, jag lovar att jag ska försöka blogga lite oftare, nu ska jag verkligen ta i med hårdhandskarna.

Idag ska vi ut till Norrsundet för att kika på när Roberts bror spelar på någon avslutningssak. Ska bli spännande. Nej nu ska jag väcka Robert för att sedan äta och åka. Vi hörs.
Btw, har inga nya bilder på den här datorn, så blir något gammalt. :)
Man blir så otroligt stolt

Min lilla tjej vände på sig igår. Både från rygg till mage i h tvärtom. Jag skrek nästan rakt ut när jag såg det, vart så himla glad. Vi var även hos sjukgymnasten igår med Elvira men allt såg bra ut nu, så det känns ju skönt.

Just nu är jag i söderfors för att fixa lite saker med pappa. Har sovit hemma hos syrran i natt. Jag och Elvira fick dela på Philips säng, riktigt mysigt har vi haft det i natt. Nej nu ska jag mata busungen.


Man hinner inte allt man vill göra längre

När man har barn så hinner man nästan ingenting. Jag har länge sagt att jag ska bli bättre på att blogga och framför allt blogga från datorn, men det bara att inse att det inte kommer att bli så. Jag hinner nästan aldrig sitta vid datorn och när jag väl gör det så vill jag ju kolla annat.

Igår iallafall så var det dop för lilltjejen. Det vart en massa stress och nervositet, men allt gick galant och alla berömde oss för ert underbart dop. Jag känner mest att det är skönt att det äntligen är över. Det vart smörgåstårta och fika efteråt, gott som fan, hehe. Jag bakade mina egna cupcakes och dom verkade gå hem hos alla. Kom lagomt med folk och alla som betyder något var där. Saknade vissa med dom får man träffa en annan dag.

Nu rullar livet på och jag måste försöka ta tag i vikten lite. Efter att jag har ätit upp alla cupcakes. :) nä nu ska jag äta lite middag sen ska jag träna lite sen slappa i soffan. Kroppen värker efter igår.


RSS 2.0


bloglovin bloglovin