Du gör mig galen!

Helt jävla allvarligt, jag blir inte klok på vissa människor. Speciellt en viss person. Så sjukt jäkla bångstyrig och irriterande att jag bara vill ställa mig och stampa i golvet som ett litet barn. Känner för att slita av mig håret och skrika dom allraste fulaste svordomarna jag kan. Men nu är ju inte jag sån, jag är ju en alldeles förträffligt trevlig tjej, ungefär när jag sover, typ! 

Sömnsvårigheterna gör sig påmind och det verkar inte som att kroppen vill slappna av. Trött som aldrig förr men tankarna håller mig vaken. Känslan av tomhet infinner sig och jag har svårt att riktigt greppa verkligheten. Är det såhär det kommer att vara och när i helvete ska jag sluta tänka på han! Han med stort h som har fått min värld att gunga. Hur kunde jag vara så jävla dum att jag klantade till allt såhär. Vilken idiot jag är! 

Nä nu får det vara nog. Slösar bort lite mer tid och lägger mig och kollar på tvd och håller tummarna att jag kanske kan få sova nån liten timme den här natten. Hörs, hej! 


Can't you see that it's impossible to choose

Tankarna sliter mig itu. Gör att jag inte kan sova, ångesten kryper i skinnet på mig och jag vill bara springa. Springa ifrån alla tankar och känslor. Jag är så kluven, vet inte vad jag ska säga eller göra, vill skrika, vill vara tyst. Vet jag ens vad jag vill, jag tror inte det. Det sticker, det kryper, det brinner i min hud av alla frågor utan svar. 

"Torn between the lover and the love you leave behind."

Can you feel my heart

I'm scared to get close and I hate being alone
I long for that feeling to not feel at all
The higher I get, the lower I'll sink
I can't drown my demons, they know how to swim

Otroligt less på det här nu

Mår dåligt, är sjuk och det går aldrig över. Har haft ont i halsen i över en vecka nu och är så otroligt less på det, jag som aldrig annars brukar ha ont i halsen. Inte sen jag tog bort halsmandlarna, klart man blir lite extra orolig när det håller i sig såhär länge. Ska ju ha kalas i morgon och efter det ska jag på syrrans och luddes utflyttningsfest, hade ju varit trevligt om man kunde få må bra då men det ser mörkt ut. 

Nä om om man kanske skulle ta och försöka vila lite så att man blir frisk någon gång. Haha. Hörs, hej! 

Grattis min underbaring

Idag fyller min otroligt vackra dotter 3 år. Tänk att tiden går så himla fort, tyckte det var nyss hon kom. Allting är så spännande med henne, hon har utvecklats till en helt enastående person och varje dag med henne är rolig och lärorik. Är otroligt tacksam över att jag får vara med henne under hennes uppväxt och att det är jag som gräddat den här lilla bönan min mage, det är verkligen fantastiskt. 

Idag blir det till att fira henne lite smått med Elviras mormor och gammelmormor och på lördag blir det kalas för hela slanten. Hon fick lite paket av mig och Robert i morse och det tyckte hon var rysligt roligt, papper, snören och pärlor över hela golvet. Haha. Så nu ska jag städa lite och försöka få det lite snyggt här innan gästerna kommer, synd bara att jag mår så himla dåligt idag. Både förkyld och mensvärk, ingen rolig kombo lär jag säga. På återseende gott folk, tjing! 
Roligare än såhär blir det inte

Kanske verkligen borde börja skriva här, har en massa som behöver komma ut. Men inte idag och inte nu. Saknar faktiskt att blogga ungefär hur mycket som helst, men det jag behöver få ut är så djupa känslor och tankar så jag vet inte om det passar riktigt. Ska fundera ett tag på hur jag vill göra. Nä nu blir det att platta håret och försöka hitta på något vettigt att göra. Tjing!

RSS 2.0


bloglovin bloglovin