En av dom bättre dagarna på länge

Skapligt vad mycket trafik det var här då helt plötsligt. Antar väl att folk är nyfikna. Ville ju försöka ha det lite privat men så blev det ju inte. Hehe. :) välkomna då in i min sköna värld. Skön och skön vettefan, kanske inte just nu men den blir väl så småningom. 

Dagen idag har väl varit helt okej. Tog en promenad från dagis och hem i morse, det var snöigt och kallt men ändå underbart. Med lite musik i öronen kan man ju gå hur långt som helst. Sen blev det ett besök hos tandläkarn och där var det inte nådigt, såg ut som jag var en vampyr och käkat människor hela morgonen. Det var blod överallt, haha. Är ganska så öm i käften nu. 

Kvällen har bestått av att umgås med bästa vän Kristoffer och vi är ute och sladdar. En av dom roligaste sakerna som finns. Man lär väl passa på när det finns snö, man vet ju aldrig när den försvinner igen. 

Tankarna har jag på annat håll, tänker på en viss person. Har svårt att greppa att det verkligen är över, nånting som jag inte ens visste hade börjat. Tråkigt då jag verkligen ville försöka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin