Jag hade gjort allt för dig

Trodde det skulle bli lättare med tiden men har som alltid väldigt svårt att släppa saker. Har väldigt svårt att få känslor men när jag väl får det så är det nästan helt omöjligt att släppa taget. 

Fortfarande får jag fjärilar i magen när jag ser min första kärlek, fortfarande så ligger han mig varmt om hjärtat. Skulle han be mig att stanna så hade jag nog haft väldigt svårt för att gå. Nu vet jag att det aldrig skulle hända så det är väl tur det iallafall. Vi var tillsammans för 12 år sedan, men det känns som igår. 

Min andra stora kärlek är han som är fadern till min underbara dotter. Han kommer jag att älska i resten av mitt liv, vi var bara inte menade för varandra. Han är alldeles för bra för mig, jag värdesatte aldrig han tillräckligt högt men är otroligt tacksam över att han är en sån fantastisk pappa. 

Men det finns en till, han med stort H, han som fortfarande finns i mina tankar. Det verkar som att han har fastnat, bränt sig fast bakom mina ögonlock för jag ser han varje gång jag blundar. Drömmer om han på nätterna och varje gång jag ser han så hoppar mitt hjärta över ett slag. Varje vaken sekund så önskar jag att allt vore annorlunda, varje natt drömmer jag att allt är annorlunda. Varje morgon vaknar jag och inser att det aldrig kommer att bli vi. 

RSS 2.0


bloglovin bloglovin