Hur fan kan man vara så iskall?

Ni kan vara glad nu. Jag försökte! Aldrig mer igen att jag ger allt. Han förtjänar inte det. Han sårade mig djupt, jag var fast. Försökte gång på gång förklara för alla varför var jag fortfarande hängde kvar. Känslor, det var ju så det var. 

Han lekte med mina känslor och har gjort det från första början. Jag fattade aldrig det. Trodde att han tyckte om mig på riktigt men tji fick jag. Det var aldrig så, han lekte men mina känslor så att han skulle få ligga. Fyfan, han kallade mig för svin när han var det största svinet av oss alla. 

Varför gav jag inte bara upp. Jo kanske för att jag alltid har haft en thing for him. Jag har haft en fucking jävla crush på han och idiotisk är det. Jag fattar ju nu att han bara har lekt med mig och jävlar vad arg jag blir. 

Det finns åtgärder att göra men jag vet inte om jag är i det stadiet. Jag hoppas att om du läser det här så kan du väl höra av dig. 

Jag bara älskar mitt jobb!

Mitt jobb lär ju vara det absolut roligaste som finns. Får träffa så många underbara tjejer och dagarna blir aldrig tråkiga. Det är roligt att få vara kreativ och låta fantasin flöda, fast ofta så har jag verkligen noll fantasi. Tur att mina underbara kunder har så mycket fantasi, tankar och idéer. Tack för att ni gör mitt jobb så otroligt roligt och underbart. 😘


Livet är bra underbart ibland eller oftast lär jag väl säga

Trött och helt slut men det har varit två helt underbart roliga dagar i Stockholm. Egentligen tycker jag inte om Stockholm för jag tycker alla är så otroligt stressade och otrevliga där men staden är ju ändå mysig och spännande på sitt vis. Har varit överallt i den staden dom här två dagarna känns det som. Haha! Men roligt har vi haft det och känns nästan lite tråkigt att komma hem igen. Tur att jag har min alldeles underbara och tokiga dotter som underhåller mig. För vad skulle jag vara utan henne, min älskade lilla unge. Varför kan det inte fungera som det ska

Min blogg verkar ligga nere. Ingen aning om vad som har hänt. Lär försöka fixa det. Blir galen på allt sånt här krångel!

Men hur jävla bra är inte jag då

Känslan av att få köra bil lagligt, att faktiskt ha körkort är enormt. Jag har aldrig varit i behov av det tidigare men nu som ensamstående så är det guldvärt. Riktigt jävla grymt att jag fixade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket. Sen att det gick så fort och blev billigt var ju bara ett plus i kanten. Visserligen betalade ju mamma allting men skönt för henne att det inte blev så dyrt. 

Så nu lär man väl få dyra bensinkostnader men det går väl jämt upp med all alkohol jag slipper köpa. Haha! Så sjukt roligt att köra bil. Ska bli skönt att kunna åka överallt i sommar. 

Däremot så är jag så himla trött på allt jävla skitsnack och att folk är så jävla nyfikna på mig och mitt liv. Herregud, har inte folk bättre saker för sig. Helt otroligt att människor kan störa sig på precis allt. Aja, orka lägga ner energi på det, nej! Nu sova och åka till kusin vitamin och hälsa på i morgon. 

Word!My point of view

Ibland undrar jag om jag faktiskt ska berätta hur allt egentligen ligger till men nu tror jag bara att det gör mer skada än nytta så jag ger nog fan i det. Jag låter han tro att det är som det är istället. Det tjänar inget till för det kommer ändå inte att ändra på nånting. 

Men saknar han, det gör jag. Med varje liten cell i min kropp så saknar jag han. Drömmer om han på nätterna och skälver till så fort någon nämner hans namn. Kan inte förstå hur han kan påverka mig så här jäkla mycket, aldrig varit med om något liknande. 

Men för honom var jag enbart en leksak, någon han kunde ha kul med en stund och sen kasta bort. Nu när jag ser klart så ser jag ju att det aldrig var på lika villkor. Att jag inte betyder eller har betytt ett skit. Han hade aldrig tänkt lämna henne för mig, hur kunde jag ens för en kort sekund tro någonting sådant. Jag är verkligen svag, vek och otroligt lättlurad. 

Är så besviken på mig själv att jag lät mig själv att bli sårad! Det var ju jag som sa att jag var det största svinet och ändå är det jag som som sitter här och kan knappt andas för att mitt hjärta återigen har blivit stampat på. 

Det var aldrig menat att det skulle vara vi tvåHow could I ever be the same again


Where would I be if I had listened to you?
I was busy with my life and it’s all that I got
Emptiness hurts and it’s dragging me down
To the darkness inside of me
To places I’ve never been
I’m walking alone

The ways we choose
The games we played
To take it for granted was my big mistake
How could I ever be the same again?


RSS 2.0


bloglovin bloglovin