Always on my mind

Älskade, älskade lilla pappa. Min hjälte, min stjärna och min idol. Du som har lärt mig så mycket om allt och var en personen jag såg upp till. Varför var du tvungen att lämna mig, lämna oss nu. Alldeles för tidigt. Alldeles för snabbt. Har alltid trott att det skulle gå långsammare. Alltid trott att jag skulle få en chans att ta farväl. Nu fick jag inte det och ångesten äter upp mig inifrån. Kommer alltid att leva med den ångesten. Att jag var en dålig dotter som inte var och hälsade på dig tillräckligt ofta. Att jag inte fanns där när du mådde dåligt eller hade ont eller var ensam. Det här är något som jag måste lära mig att leva med. Vetskapen att jag inte gjorde tillräckligt. Älskade, älskade lilla pappa. Om du bara visste hur mycket jag saknar dig. Jag hoppas du har det bra där du är nu och att du återigen kan prata och skämta och vara sådär tokig som bara du kan vara. Jag kommer aldrig att sluta älska dig och jag kommer aldrig att glömma dig.

Det gör så ont och det känns som att en del av mitt hjärta dött. Att varje hjärtslag slår lite hårdare och gör lite ondare. Varje andetag känns tyngre och huvudet känns så märkligt tomt men ändå snurrigt. Kommer det alltid kännas såhär och kommer jag lära mig att leva med det. Det värsta är att jag inte riktigt fattat att det är sant än och jag vet att när jag insett att du är borta för alltid så kommer jag att gå sönder ännu mer. Chocken verkar aldrig vilja släppa men den kanske gör det när jag får se dig. Då kanske jag inser att allt det här är på riktigt och att du för alltid kommer att vara borta.

Älskade, älskade lilla pappa. Hur ska jag kunna leva med den här ångesten. Hur ska jag någonsin kunna bli en bra mamma, vän, flickvän och medmänniska när jag inte ens kan vara en bra dotter.

Vila i frid älskade du!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Änglar ber i dina tårar när du gråter av tacksamhet. 💖

2017-12-16 @ 23:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin