När drömmen blir till verklighet

Skriver från datorn, längesen jag gjorde det. Längesen jag överhuvudtaget använde en dator förutom när jag streamar film. Börjat skolan för några veckor sen, då behöver man använda datorn lite oftare. Känns riktigt bra att äntligen få använda hjärnan lite igen, ha något annat att göra om dagarna. Men det är tufft att försöka hinna med skolan, jobb, dottern och pojkvännen. 

Ja för så är det ju, äntligen så kan jag kalla han för min. Han som har fått min värld att konstant gunga, som gör att mitt hjärta hoppar över ett slag varje gång han ler mot mig. Har aldrig förut i mitt liv känt den kärlek som jag känner för honom. Han ger mig trygghet och han utmanar mig att bli en bättre människa. Han är helt fantasiskt och jag är så otroligt kär. Så mycket som jag har kämpat för han, så många gånger jag varit när att ge upp, men nu är han äntligen min. Känns bara så overkligt på någe vis, men lycklig, det är jag. 

Kommentarer
Postat av: NicoleShuse

AllExpress Endless coupons, discounts, promotions and flash deals. Competitive Prices On More Than 100 Million Items. Check Out All Deals on AllExpress. 24*7 Customer care. Buyer's Protection. Free Shipping Worldwide. Secure Payment Method.


[url=https://bit.ly/2TKdfKF]high quality. Men's outerwear .constantly[/url]
[url=https://bit.ly/2TKdfKF]inexpensive. Goods for dogs .Anytime[/url]
[url=https://bit.ly/35c29AV]fast. Smartphones . to any place[/url]
[url=https://torgovaya.xyz/ali]high quality. House textiles .always[/url]
[url=https://bit.ly/3v3EZXR]high quality. Men's sports suits .always[/url]
@a

2021-06-15 @ 13:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin bloglovin